Celebrity News

Kejt Midlton se nije pojavila na devojačkoj večeri Megan Markl

Kejt Midlton se nije pojavila na devojačkoj večeri Megan Markl

Kraljevsko venčanje Megan Markl i princa Harija sve je bliže, a buduća mlada je već organizovala i devojačko veče.

Naime, kako pravila nalažu, kad se udaješ za princa ne možeš da planiraš da se otkačiš sa drugaricama, pa pristaješ na mirno devojačko veče kakvo je nekada imala i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

Megan je navodno prošlog vikenda već imala opušteno druženje s bliskim prijateljicama povodom venčanja, kada je kolegice častila kraljevskim tretmanom u luksuznom spa centru, a zatim i večeru, kako i priliči budućoj članici kraljevske porodici, međutim Kejt nije bila među njima, prenosi radiosarajevo.ba.

Vojvotkinja je u osmom mesecu trudnoće, ali kako je i dalje često u javnosti i obavlja sve dužnosti, to joj nije mogao biti izgovor za nedolazak na Meganinu proslavu.

Podsećamo, o njihovom nepodnošenju šuška se već neko vreme ali na nedavnom zajedničkom javnom pojavljivanju obe su imale široke osmehe na licima međutim stručnjaci za govor tela odmah su izneli svoja mišljenja.

Po njima je Kejt nervozna zbog dolaska pridošlice u porodicu pa bismo u budućnosti mogli videti česte prijateljske sukobe među njima jer je Megan vrlo odlučna da i dalje ostane vokalna kada je u pitanju izražavanje sopstvenog mišljenja.