Celebrity News

Milena Dravić o povratku na scenu: Za sada sem serije "Komšije" neću više ništa raditi

Milena Dravić o povratku na scenu: Za sada sem serije "Komšije" neću više ništa raditi

Glumica Milena Dravić vratila se u seriju "Komšije" reditelja Milana Karadžića. Ona glumi Branislavu Drakulić, majku glavnog junaka Ivana Zdavkovića kojeg tumači Nebojša Ilić. Zbog narušenog zdravlja glumica je napravila pauzu od dve godine. Uz stručnu medicinsku pomoć zdravlje joj se poboljšalo i ona se vratila snimanju. Milena je bila raspoložena i voljna da priča o svom trenutnom angažmanu i planovima.

- Dugo vremena je prošlo kako nisam snimala. Dve godine sam skoro imala pauzu u svim poslovima. Zna se zbog čega. Nedavno sam počela da snimam seriju "Komšije". Za sada sem serije "Komšije" neću više ništa raditi. Ipak sam u sitaciji da moram da se pričuvam još uvek. Samo ću ovo raditi. Videćemo kako će sve teći. Vreme će pokazati sve - kaže za "Blic" doajen srpskog glumišta Milena Dravić, i dodaje da još uvek ima distancu kada je gluma u pitanju:

- Još uvek imam neku malu distancu. Vreme koje prethodi sigurno će učiniti da to bude onako "zdušno", što bi se reklo.

Ekipu u seriji "Komšije" čine glumci Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Milutin Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković, Hristina Popović, a Milena je snimala dve scene sa glumicom Paulinom Manov. Scene kafenisanja su se snimale u jednom kafiću na Dorćolu i glumica je veoma zadovoljna ekipom sa kojom sarađuje.

- Odlično je sve od reditelja i svih kolega sa kojima radim. Sa tehničkim delom ekipe takođe imam dobru saradnju. Sve funkcioniše jako dobro, ne sećam se nijedne situacije da je nešto bilo neprijatno. Sada ćemo završiti dve scene. Jako mi je drago da radim s ekipom sa kojom sam puno radila ranije.

Inače, Milena Dravić je morala da napusti snimanje serije jer je u oktobru 2016. bila na bolničkim ispitivanjima zbog narušenog zdravlja. Njoj je nekoliko meseci nakon gubitka supruga Dragana Nikolića bilo izuzetno teško, ali joj se zdravlje poboljšalo, te se vratila snimanju. Ona je sa radošću prihvatila još scena koje tek planira da snima. Serija "Komšije" će se snimati ceo april. Biće još iznenađenja kada je glumačka postava u pitanju. Snimanja se održavaju svakodnevno i serija uživa ogromnu popularnost. Glumcima je veoma drago da im se pridružila Milena Dravić.