Celebrity News

Editi Aradinović se sprema TUŽBA zbog 100.000 evra?

Editi Aradinović se sprema TUŽBA zbog 100.000 evra?

Pevačica Edita Aradinović, koja je nedavno samoinicijativno napustila bend Ministarke, navodno će se naći na sudu sa osnivačima ovog popularnog ženskog sastava Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem jer im nije isplatila 100.000 evra.

Kako Srpski telegraf saznaje, pošto je pre nekoliko dana odlučila da izađe iz benda uprkos tome što je imala ugovor do kraja godine po kojem mora da se pojavljuje na zakazanim nastupima i po kome ne može jednostrano da raskine saradnju, saradnici su rešili da je tuže.

A post shared by EDITA (@editaaradinovic) on Jan 23, 2018 at 11:26am PST

- Filip je sa Editom napravio ugovor kada su počinjali sa radom. Po njemu su se on i Miloš obavezali da ulažu sredstva u bend Ministarke, a da će ona kao njen član kroz nastupe otplaćivati uložen novac. U pitanju je bilo 100.000 evra, koliko je uloženo u spotove i prvi album. Taj ugovor je na pet godina sklopljen u oktobru 2013. godine i još nije istekao - govori dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Miletić je njoj obezbedio mega-hitove i duete sa najvećim zvezdama Severinom, Acom Pejovićem i Sašom Matićem. Finansirao je spotove, album, scenske nastupe, kao i učešće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Ona je kroz nastupe kojih je stvarno bilo mnogo otplaćivala uloženi novac, ali ugovor nije do kraja ispoštovala, što je Filipa jako naljutilo i odlučio je da upotrebi klauzulu iz ugovora koju je Edita prekršila.

Kako dalje saznaje Srpski Telegraf, raskol između Aradinovićeve i Miletića dogodio se kada se Edita oglušila o obaveze i otkazala zakazanu tezgu pravdajući se da je bolesna.

A post shared by EDITA (@editaaradinovic) on Jan 18, 2018 at 10:49am PST

- Pevačica je u poslednje vreme sve češće uzimala bolovanje i izbegavala nastupe jer je bila svesna da ugovor ističe u oktobru. Međutim, kada je Filip uvideo da se ona bahato ponaša, te da neće ispoštovati dogovor do kraja, angažovao je advokata - tvrde upućeni.

Edita je nekoliko puta, preko svog Instagram naloga, obaveštavala ljude o njenom lošem zdravstvenom stanju, što sa druge strane pojedinima nije delovalo kao bahaćenje, već ozbiljan problem.

U želji da provere navode pokušano je da se stupi u kontakt sa Editom i producentom benda Ministarke Filipom Miletićem, ali se nisu odazvali.