Celebrity News

Šta se zaista desilo: Detalji napada na pevačicu Anabelu Atijas

Autor: | 14/03/2018

Šta se zaista desilo: Detalji napada na pevačicu Anabelu Atijas

Kao bomba odjeknula je vest da je pevačica Anabela Atijas napadnuta na parkingu ispred svoje zgrade na teritoriji opštine Rakovica u Beogradu, gde je zadobila povrede od muškarca inicijala D. M., zbog kojeg je pozvala policiju, a zatim i Hitnu pomoć.

Majka Lune Đogani potvrdila je da je došlo do incidenta, međutim, nije želela dalje da komentariše ovu nemilu situaciju zbog koje se veoma potresla, a zbog koje su je “neverne Tome” ponovo dočekale na nož na društvenim mrežama, gde su pojedinci izrazili sumnju da je pevačica zaista napadnuta.

Da bi proverili šta se zaista desilo na parkingu, novinari portala pink.rs stupili su u kontakt sa S. M., očevicem ove nemile scene koja se, prema njenim tvrdnjama, zaista dogodila.

- Prvo, to je bilo tamo negde oko 10, pola 11, ne popodne, kao što se pisalo. Ja sam bila u svojim kolima, videla sam Anabelu kako dolazi, parkira auto i posle petnaestak sekundi izlazi čovek iz kola koja su već stajala deset metara od tog parking mesta, dijagonalno, tamo prekoputa. On je sve vreme bio tu i čim ju je video izašao je iz svojih kola, prišao, otvorio vrata od auta i počeo da nabija svoju glavu u njen auto. Ja sam, iskreno, prvo mislila je neki fan, da hoće da naprave selfi, a oni su se ustvari svađali - rekla je devojka koja je zamolila da joj se ne otkriva identitet, a potom nastavila:

- Vidim, raspravljaju se minut-dva i posle toga ona izlazi iz auta, drži telefon i kreće za njim, sve vreme ga snima… Tad ju je ščepao za ruku i grebao, da joj otme telefon i čujem nju koja vrišti: ”Pomozite mi, pomozite mi! Zbog čega mi pretiš? Zovite policiju”, i ja odmah okrenem 192, objasnim nekako policajcima gde smo i pritrčim da joj pomognem. Pritom, komšinica iz zgrade sve vreme gleda šta se dešava i ja je u onom bunilu pitam za adresu, ona neće da mi kaže, nego: ”Pa pogledaj, pročitaj, tu na zgradi piše”! Užas..”

S. M. kaže da su ubrzo stigli pripadnici policije, kojima je dala izjavu u svojstvu svedoka.

- Tu sam ih razdvajala, ali da ste vi videli njega, to je gromada od dva metra… Urla na nju: ”Ti si luda, smestiću te u ludnicu”, ona plače, trese se… Ma, užas! Brzo je došla policija, odmah su ga priveli, a kad su videli u kakvom je ona stanju, pozvali su Hitnu pomoć… Dali su joj bromazepam da se smiri - kaže S. M. i dodaje da ne veruje da je do konflikta došlo samo zbog toga što je D. M. želeo da se uparkira tamo gde i ona.

- Ne znam, meni je nerealno da je parking bio u pitanju kad su tu, pored mesta gde se Anabela uparkirala, bila još dva slobodna mesta… Čovek je, bre, bio skroz prekoputa, sedeo u svom autu. Ne znam, kao da je tendenciozno išao ka njoj da joj nešto loše kaže, uradi - zaključila je S. M. koja je na samom kraju razgovora dodala da sve što je nama rekla stoji i u njenoj zvaničnoj izjavi koju je dala policiji, u svojstvu svedoka.