Celebrity News

Ben Aflek želi da mu se Dženifer Garner vrati, ali ona ima druge "planove"

Autor: | 14/03/2018

Ben Aflek želi da mu se Dženifer Garner vrati, ali ona ima druge "planove"

Nakon što je Dženifer Garner napokon shvatila da više ničim neće moći da sačuva brak s Benom Aflekom, krenula je dalje i odlučila da pronađe novu ljubav. Ali, čini se da je upravo taj njen potez osvestio Afleka, koji, navodno, sada silno želi svoju bivšu suprugu nazad.

Kada su 2015. godine objavili da nakon deset godina braka idu svako svojim putem, za holivudski glumački par Dženifer Garner i Bena Afleka započeo je težak period od skoro dve godine, tokom kojih je glumica činila sve u svojoj moći da ipak spase njihov brak.

- Dala je celu sebe da spase njihov brak i očajnički se trudila da vrati sve na staro, za dobrobit njihove djece, ali i njih dvoje. Oprostila mu je i previše stvari i na kraju nije uspela ništa da promeni - otkrio je za US Weekly prijatelj blizak paru.

Iako su najavili razvod, papire nisu potpisali pune dve godine, a Ben je odlučio da krene dalje i to u vezi s  Lindsi Šukus.

Ali nešto se očito promenilo, jer, kako se šuška, sada je Aflek taj koji želi svoju bivšu suprugu nazad i ovo je čak priznao i svojim bliskim prijateljima.

Navodno ju je nekoliko puta molio za pomirenje, ali ovoga puta ona je ta koja ne želi da se vrati na staro, iako je celo vreme uz njega.

Naime, Garner ga je čak svakodnevno posećivala kada se prijavio u centar za rehabilitaciju, kako bi rešio problem alkoholizma, zajedno su odlazili na porodična psihološka savetovanja, sve je izgledalo idilično, naročito za njihovo troje dece: 12-godišnju Violet, devetogodišnju Serafinu i šestogodišnjeg Samuela, navodi tportal.hr.

Dženifer je ovog puta odlučila da sebe stavi na prvo mesto, navodi američka štampa, i odlučila je da ide dalje. Lepa glumica navodno je napokon krenula u "potragu" za idealnim muškarcem, a nedavno je i viđena sa jednim od njih.

- Spremna je da pusti sve osećaje i da ljubavi još jednu šansu - otkrio je blizak prijatelj za US Weekly.