Celebrity News

Neda Arnerić: Ne dobijam uloge jer nisam još prava bakuta, ali nisam više ni ženska

Autor: | 22/03/2018

Neda Arnerić: Ne dobijam uloge jer nisam još prava bakuta, ali nisam više ni ženska

Neda Arnerić dobila je nedavno Beogradskog pobednika na Festu, međutim, ona sebe ne vidi kao životnog pobednika već, kako kaže, kao teškog radnika.

- Na sve može u životu da se gleda i s jedne i s druge strane. I smeh i tuga, sve je to deo pozornice. Svaka čast onome ko zna da se uvek opredeli za osmeh. Najveću tragediju i muku ljudi uspeju da svojom energijom, duhovitošću, inteligencijom, preokrenu i kažu: "Baš dobro što mi se to desilo, znaću za sledeći put“. Ja se još uvek tome učim. I nadam se da ću konačno naučiti. Čak i kada mislimo da ne možemo, moramo da se iskezimo, pa makar iz inata - rekla je Neda u emisiji "Beogradska hronika“.

Neda Arnerić u svojoj dugoj karijeri ima više od 110 filmskih i televizijskih uloga i 40 pozorišnih predstava, a kako kaže, sada je u godinama kada je najteže dobiti posao.

- Imala sam veliku karijeru. Zaista sam mnogo radila i, pravo da vam kažem, baš sam se uželela dobrog filma. Sad ću da prikukam: "Hoće li se napisati više neka uloga za moju malenkost?“ Zaista sam u nezgodnim godinama, jer nisam još prava bakuta, ali nisam više ni ženska. Moram što pre da ostarim, i to na brzaka, nekih pet godina. Na filmu se sve vidi, ne možete da sakrijete stanje duha - iskrena je Neda.