Celebrity News

Lepa Brena nakon fenomenalnog koncerta u Sofiji: Osećam se kao nova, srećna žena! (video)

Autor: | 26/03/2018

Lepa Brena nakon fenomenalnog koncerta u Sofiji: Osećam se kao nova, srećna žena! (video)

Koncert Lepe Brene u Sofiji bio je za pamćenje!

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 25. Мар 2018. у 7:57 PDT

Sofija je u karijeri Lepe Brene oduvek važila za bitnu regionalnu tačku kada su turneje u pitanju, budući da je u istoriju ovog grada ušla kao neko ko je helikopterom doleteo na koncert na stadionu Vasil Levski i tri sata pevao pred 100.000 Bugara.

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 25. Мар 2018. у 7:33 PDT

- Srećna sam što imam novi album koji publika želi da čuje uživo. Koncert u Sofiji je bio za pamćenje. Vrhunska produkcija, publika koja daje i uzvraća ljubav, spremna ekipa muzičara i igrača, novi VJ, ukupno nas 40 iz Beograda sa našim čovekom za rasvetu koji je isprogramirao svetlo za ceo program. Predivan osećaj uigranog benda i svih ostalih učesnika daje osećaj veličasnstvenosti koji se oseća na koncertu! Moja publika to zaslužuje posle svih ovih godina podrške i ljubavi. Osećam se kao nova, srećna žena - odušveljeno nam je rekla Brena i dodala:

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 23. Мар 2018. у 6:09 PDT

- Prvi put se publici predstavio i Stefan i primljen je sa velikom podrškom! Divan je osećaj kada imate članove porodice na turneji! Mi smo već na putu za Ameriku gde smo ceo april na turneji.

Zajedno ???❤️

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 25. Мар 2018. у 9:00 PDT

Za sve koji nisu bili u prilici da vide delić atmosfere sa samog nastupa, kao i da čuju impresije Lepe Brene, sada imaju priliku: