Celebrity News

Marina Tadić otkrila tajnu vitke linije: Lepota je u zdravom stilu života (video)

Autor: | 28/03/2018

Marina Tadić otkrila tajnu vitke linije: Lepota je u zdravom stilu života (video)

Pevačica Marina Tadić, koja važi za jednu od najzgodnijih i najstilizovanijih javnih ličnosti za "Story" otkriva tajnu njenog izgleda.

- Za sve su potrebna odricanja, nije meni uvek lako da se odreknem slatkiša i ne ide mi se baš uvek u teretanu da vežbam, ali sam odlučila da radim na sebi i ne odustajem od toga. Dok sam bila na fakultetu bili smo kao vojnici, ustanemo u osam ujutru i vežbamo. Dok sam bila mlađa nisam vodila mnogo računa o spavanju i hrani ali kada su došle tridesete sve se promenilo. Žena tada postaje svesna da je žena i ta sila gravitacije te vuče na dole, a ti hošeć gore - kroz osmeh priča Marina i dodaje:

- Tada počinje ta unutrašnja borba da ne piješ alkohol, jedeš zdravo i dovoljno spavaš. Nije sve u šminkanju i nalakiranim noktima, moraš da ulažeš u sebe.

Ova atraktivna pevačica svojevremeno je bila i profesor fizičkog vaspitanja i trener plivanja, a da je ostala verna navikama sportskog duha pokazala je svojim izgeldom u novom spotu za pesmu "Čujem", gde je u prvom planu njeno vitko telo i duge noge.

Uživajte: