Celebrity News

Uskrs u Beloj kući: Melanija i Donald Tramp na dobrom putu da izglade odnose?

Uskrs u Beloj kući: Melanija i Donald Tramp na dobrom putu da izglade odnose?

Kad su u pitanju modni odabiri, prva dama Amerike Melanija Tramp podigla je lestvicu vrlo visoko pa uvek privlači poglede svojom odećom i besprekornim stilom

Melanija Tramp je na uskršnjem kotrljanju jaja u dvorištu Bele kuće ponovo pokazala svoj nepogrešiv osećaj za stil u još jednom oufitu za čistu peticu.

Radi se o tradicionalnoj godišnjoj ceremoniji "Easter Egg Roll" koja je ove godine održana 140. put.

Vitka i visoka bivša manekenka jako dobro zna kakvi joj krojevi pristaju, pa odlično bira outfite u kojima do izražaja dolazi njena besprekorna figura.

Објава коју дели Paul Lam (@paulamky) дана 3. Апр 2018. у 8:53 PDT

Prva dama, koju često upoređuju s Džeki Kenedi, zadivila je u prekrasnom svetloplavom kaputu klasičnog kroja s dvorednim kopčanjem ukrašenim kaišom, kreacijom koju potpisuje "Burberry". Budući da je sam po sebi elegantni kaput od kašmira, čija je cena oko 2.000 evra, vrlo upečatljiv, ostatak Melanijinog stajlinga bio je minimalistički: pantalone i čizme u crnoj boji.

I ovog puta Melanija se držala svoje proverene formule kada je reč o šminki, pa je naglasila oči tehnikom "smokey eyes", a kosu je pustila.

Osim što je svetloplava boja odličan odabir jer se slaže s njenim očima i tenom, mnogi su primetili i kako je ovoga puta držala supruga Donalda Trampa za ruku, što već neko vreme nije moglo da se primeti, a razlog za zahlađenje odnosa, kako se pisalo, skandali sa Stormi Danijels i Karen Mekdugal, s kojima je predsednik SAD-a u prošlosti navodno imao afere.

Објава коју дели ???? (@trumplican_news) дана 3. Апр 2018. у 5:45 PDT

Predsednik Donald Tramp u jednom je trenutku pred kamerama dao poljubac Melaniji, a pohvalio ju je i za organizaciju uskršnjeg kotrljanja jaja, događaju kojem se najviše raduju deca.

Ova iznenadna bliskost odmah je podstakla spekulacije kako je predsednički par ipak na dobrom putu da izgladi odnose zbog spomenutih afera koje su izazvale veliko zanimanje medija.

Ovoga puta na tradicionalnom uskršnjem okupljanju u dvorištu Bele kuće nije bilo Ivanke Tramp s porodicom, ali pojavila se Tifani Tramp, mlađa Donaldova ćerka.

Tifani, koja je odrasla s majkom, glumicom Marlom Mejpls u Kaliforniji, daleko od Trampovih, odlučila se za upečatljivu kombinaciju, takođe u pastelnim tonovima, konkretno u zanimljivom proletnom kaputu u ružičastoj boji.