Celebrity News

Princ Vilijam nespretnom izjavom otkrio pol treće bebe

Autor: | 13/04/2018

Princ Vilijam nespretnom izjavom otkrio pol treće bebe

Svetska javnost sa zanitežljom prati sve oko rođenja treće kraljevske bebe koja treba da se rodi, prema lekarskim prognozama, 23. aprila.

Pol bebe još uvek je nepoznat, a kako su objavili neki mediji, na osnovu nespretne izjave princa Vilijama dalo bi se naslutiti da se ipak radi o dečaku.

Naime, princ je nakon što je napeto pratio utakmicu između Aston Vile i Kardif Sitija u kojoj je pobedio tim Aston Vile zahvaljujući sjajnom golu njiihovog igrača Džeka Griliša, Kejtin suprug se našalio da bi beba trebalo da se zove Džek. A zatim se brže bolje ispravio:

- Ili Džeki.

To je odmah podstaklo nagađanja da će maleni princ Džordž i njegova sestra Šarlot dobiti brata, piše "Mirror".

Објава коју дели ICONSTYLE (@iconstyle_al) дана 18. Дец 2017. у 8:42 PST

Nakon igre, Griliš je dao Vilijamu svoj dres - poklon koji bi bio savršen za bebinu sobu u kraljevskoj palati.

Kako je ranije objavljeno, obožavaoci kraljevske porodice kampuju ispred bolnice u kojoj će vojvotkinja od Kembridža roditi treće dete, najverovatnije 23.aprila. U istoj bolnici vojvotkinja je na svet 2013. godine donela i sina Džordža i dve godine kasnije ćerkicu Šarlot.

Nakon što se 36-godišnja vojvotkinja porodi, kratko će se odmoriti u svom luksuznom apartmanu gde će joj na raspolaganju svakog trenutka biti lična medicinska sestra kao i lekar. Odlazak kući s bebom očekuje se samo dan nakon porođaja ukoliko se Kejt bude osećala dobro.