Celebrity News

Tajno venčanje ili verenička žurka: Gvinet Paltrou organizovala glamuroznu zabavu za 400 zvanica

Tajno venčanje ili verenička žurka: Gvinet Paltrou organizovala glamuroznu zabavu za 400 zvanica

Slavna glumica Gvinet Paltrou i njen verenik Bred Falčuk priredili su ludu zabavu za sve svoje VIP prijatelje.

Na gala večeri i zabavi koju je glumica Gvinet Paltrou organizovala u poznatom pozorištu u Los Anđečesu, 400 zvanica najvećeg holivudskog staleža prisustvovalo je ovom događaju. Spekulisalo se da je zapravo reč o tajnom venčanju sa njenim verenikom Bredom Falčukom.

Објава коју дели DM_Stil (@dm_stil) дана 16. Апр 2018. у 8:00 PDT

Posle izvesne večere, usledila je luda i vesela žurka kojoj su prisustvovale najpoznatije holivudske zvezde. Iako datum venčanja par nikada nije otkrio, poznata glumica je nedavno priznala kako je uzbuđena zbog planova sa Bredom sa kojim je inače u vezi tri godine.

- Nikada nisam imala pravo venčanje. Jako sam uzbuđena. Iako imam 45 godina osećam se kao da mi je 21. Nekako je zabavno pričati o svim tim planovima sa prijateljicama. Svakodnevno mi šalju slike venčanica, svi su srećni i iščekuju ceremoniju - rekla je lepa glumica.

Okupljeni fotoreporteri snimili su dolazak brojnih poznatih ličnosti u ekstravagantnim toaletama poput Džulije Roberts, Riz Viterspun, Demi Mur, Kejt Hadson...

Najveću pažnju medija i fotoreportera, privukla i prelepa Dženifer Aniston koja je takođe blistala na ovoj zabavi u crnoj elegantnoj haljini koja je laskala njenoj figuri. S obzirom da se Dženi nedavno i razvela od  Džastina Terua, glumica je svojim seksi izgledom poručila da ne planira sedeti kod kuće i čekati da joj ljubav pokuca na vrata.

Објава коју дели Luan Costa (@luancostasony24) дана 15. Апр 2018. у 3:06 PDT

Svakako, žurka koju je organizovala Gvinet, bila je odličan reper da Dženifer konačno pronađe ljubav svog života.