Celebrity News

Milica Todorović: Miloš je zaista poseban momak, sa njim se smejem svaki dan

Milica Todorović: Miloš je zaista poseban momak, sa njim se smejem svaki dan

Folk pevačica Milica Todorović ima mnogo razloga da bude zadovoljna! Jedan od njih je što će uskoro obradovati publiku spotom za novi singl "Šou program", u režiji njenog dečka, koreografa Miloša Paunovića.

- Miloš i ja smo veliki perfekcionisti, pesma je mnogo "luda" i brza i jedva čekam da objavim spot. On je radio i moj prethodni video-klip "Cure privode" - kaže za "Novosti" Milica.

Na pitanje da li njihova veza ponekad liči na "šou program", Milica kaže:

- Mislim da svačija veza liči na šou-program. Miloš i ja se fenomenalno slažemo, imam veliku podršku od njega. Apsolutno razume moj posao, razume šou-biznis. Bio je plesač 20 godina, radio je koreografije za mnoge pevače i pevačice.

Mada su dugo u vezi, još ne planiraju brak.

- Nismo pričali o tome, Ništa ne volim da planiram. Miloš je, zaista, poseban momak, veoma je duhovit i sa njim se smejem svaki dan. Našli smo se!

Milica Todorović je objavila samo jedan album u karijeri i to 2009, ali planova ima napretek.

- Planiram da objavim kompilaciju sa svim singlovima koje sam snimila do sada. Želim da podvučem crtu i posle toga krenem da radim nešto novo. Već imam gotove pesme za novi album.

Pobednica druge sezone "Zvezda Granda", koja je igrala Azru u operi "Dom za vešanje" Emira Kusturice, uvek se sa posebnim zadovoljstvo seća saradnje sa slavnim režiserom.

- To je neverovatno iskustvo koje sam doživela sa 16 godina - priča Milica.

- Neko sanja o tome ceo život, a mene je Kusta izabrao za glavnu ulogu pored Stevana Anđelkovića. Velika je čast sarađivati sa Kusturicom. To ima težinu i za Moniku Beluči, a kamoli za mene. U početku me je bilo sramota da radim sa njim, jer nikad nisam glumila. Stevan i ja smo bili kao dve guske u magli. Ali kada sam shvatila kakav je čovek, sve je bilo drugačije. Zahvaljujući Kusti, donekle sam sebe pronašla u glumi.