Celebrity News

Emili Ratajkovski i Bela Hadid ponele modni detalj koji je šokirao sve

Emili Ratajkovski i Bela Hadid ponele modni detalj koji je šokirao sve

Emili Ratajkovski i Bela Hadid glavni su promoteri mlade njujorške dizajnerke Alane Džonson koja stoji iza brenda "Orseund Iris", a koji se posebno ističe zahvaljujući specifičnom odevnom komadom koji samo on ima u ponudi.

Reč je o interesantnom komadu garderobe koji predstavlja spoj korseta i trikotažnih bluza, a dolazi u nekoliko varijacija i boja.

Ovu neobičnu bluzu rado nose pomenute manekenke, a obe su složne da je ovo savršen komad kako za elegantne, tako i za kežual kombinacije.

Emili je ponela bluzu koja podseća na grudnjak u beloj boji, a potom je blistala i u majici crvene boje koja otkriva ramena, ali je detalj na grudima u vidu dela korseta obavezan u obe varijante.

I Bela Hadid nas je očarala u ovom hit komadu - ona se odlučila za onaj u svetloplavoj boji, a iskombinovala ga je uz džins i jednostavnu zlatnu ogrlicu.

Inače, brendu "Orseund Iris" upravo ovaj modni krik donosi najveću zaradu, a nisu samo Bela i Emili "lude" za njim, osvojio je i srca drugih slavnih lepotica. Vlasnica brenda i kreatorka Alana Džonson istakla je da voli da se igra sa modnim pravilima i da je želela da stvori nešto bezvremenski što će postati klasika i neće biti samo prolazan trend