Celebrity News

Jovana i Željko Joksimović kupili vilu vrednu 2,5 miliona evra!

Jovana i Željko Joksimović kupili vilu vrednu 2,5 miliona evra!

Željko i Jovana Joksimović sa decom trenutno žive u stanu na Vračaru, ali su odlučili da je vreme da se presele u veći prostor zbog čega su kupili luksuznu vilu od Ivane Mišković i Gorana Karića, ćerke i zeta Miroslava Miškovića. Za ovaj dom su izdvojili čak 2,5 miliona evra.

Željko i Jovana već mesecima pričaju o kupovini ove vile. Tek nedavno su se dogovorili o ceni i svim drugim detaljima, pa su Joksimovići prošle nedelje napravili malo slavlje povodom preseljenja.

- Vile na Senjaku su uvek na ceni, a ova je među najskupljim i najluksuznijim. Ima više od 20 ari placa, što je ogromna površina za Senjak, a kuća je uređena i opremljena po najvišim standardima. Realno, Ivana i Goran su mogli još veće pare da uzmu za ovu vilu, ali su odlučili da je prodaju Željku i Jovani jer su dobri prijatelji. Joksimovići su dugo maštali da imaju kuću sa dvorištem za decu, a kada se Jovana porodila, definitivno su shvatili da im treba veći prostor. Vila njihovih prijatelja im se oduvek sviđala, i kada su čuli da je prodaju odmah su poželeli da je kupe - izjavio je izvor za Informer, dodajući da se vila posebno dopada Jovani.

- Sve u kući je veoma prostrano i uređeno do poslednjeg detalja. Kuhinja je prelepa, dnevna soba je veoma luksuzna. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe, kao i Željkova ćerka iz prvog braka Mina, koja ponekad dolazi kod tate, imaće svoj lični prostor. Željko planira i da jednu prostoriju pretvori u studio kako bi mogao da komponuje i snima kad god mu naiđe inspiracija - kaže izvor.

Joksimovićima se posebno dopada dvorište, koje je prava oaza, u kojoj će moći da provode vreme sa decom.

 - Imaju divan bazen, ali i veliko dečje igralište koje je opremljeno ljuljaškama, klackalicama i svim drugim detaljima za klince. Ma, kuća je kao iz bajke. Mogu bukvalno sutra da se presele, sve je uređeno do poslednjeg detalja. Oni će ipak neke delove preurediti po svom ukusu, i trenutno razgledaju i biraju nov nameštaj - rekao je izvor za kraj.