Celebrity News

Da li je ovo najgori autfit na Met gali? Selena Gomez razočarala sve modnim odabirom! (foto)

Da li je ovo najgori autfit na Met gali? Selena Gomez razočarala sve modnim odabirom! (foto)

Kada se modni kritičari širom sveta slože oko jedne stavke, onda možete biti sigurni da su optužbe ozbiljne. U slučaju mlade pevačice te kritike se odnose na katastrofalan stajling, odabir odeće i naposletku kompletan beauty segment - stavke koje su Seleni donele visoko prvo mestu najgorih izdanja ovogodišnje Met Gale.

Ipak, sa modne strane gledano, često je lakše obući se za priliku koja ima određenu temu, ali ova je po svoj prilici za mnoge bila preteška.

U slučaju Selene Gomez, čini se da je mlada pevačica prvenstveno nije shvatila.

Naime, po pisanju stranih medija Selena je kao posvećena hrišćanka za inspiraciju izabrala kraljicu Esther, koja se pominje u Bibliji, otuda i neobičan beauty izgled.

Haljinu za koju se pevačica opredelila potpisuje američka modna kuća Coach, dok je sam model custom made.

Nismo sigurni koja nam je od ove dve informacije bolnija, da li ta što je Selena poželela da izgleda kao biblijski lik i u tome omašila preko svake mere ili što joj niko iz Coach tima nije skrenuo pažnju na to da ovaj kroj njenoj građi ne pristaje niti u jednom jedinom segmentu.

Nije prvi put da se haljine nalik zavesama pojave na crvenom tepihu, a svakako nije ni poslednji. Tu vrstu povezanosti nećemo komentarisati, jer je ona jednostavno iznad naših shvatanja.

Međutim, kod ove specifične zavesa-haljine koja se isticala slojevima i transaprentnim materijalom, do izražaja je posebno došao gornji deo kreacije, a to je naravno dekolte.

Sigurni smo da nije postojala osoba koja tokom sinoćnjeg bala nije bacila pogled na dekolte mlade pevačice, jer je izgledao upravo tako: kao da sve oči treba da budu uprte u njega. Pored naglašenog izreza, razlog za to je prvenstveno nedovoljna učvrsćenost dekoltea, detalj koji je čitavu kreaciju zvanično svrstao među one potpuno omašene.

Da bi čitavu priču promašaja zaokružio segment lepote, zbog koga je Selena od sinoć glavni predmet ismevanja na apsolutno svim društvenim mrežama, praktično bez prestanka!

Za ovo je najviše zadužen bronzer, ali u preteranoj, preteranoj količini!

Your fav met look? Mine was @blakelively and @jlo

A post shared by 玩具娃娃 (@celebsalloveryou) on May 7, 2018 at 11:10pm PDT

Pevačica se bukvalno presijavala, a njen već taman ten je bespotrebno dodatno potamnjen i naglašen na potpuno pogrešan način, kada kažemo pogrešan, mislimo na više nego očigledno lažan ten i više nego očigledno "lažan" sjaj.

Ten je pratila u najamnju ruku „čudna“ šminka, smokey eye sa šljokicama, tamnije obrve, nude karmin i naglašeni obrazi, dok je sve ovo zaokružila „frizura“ koju zaista nismo sigurni kako bismo prokomentarisali.