Celebrity News

Sanja Ilić poručuje: Ovo je naš cilj u finalu Evrovizije

Sanja Ilić poručuje: Ovo je naš cilj u finalu Evrovizije

Srpski predstavnici na izboru za „Pesmu Evrovizije“, Sanja Ilić i „Balkanika“, spremni su da nastupe u finalu tog takmičenja, a atmosfera u našem timu je i više nego opuštena.

Naime, kako Sanja otkriva plasmanom u finale naši predstavnici su ispunili svoj cilj.

- Nisam verovao da imamo ovoliko prijatelja! Ne mogu da izbrojim koliko nam se ljudi javilo nakon što smo prošli u finale. Presrećan sam pre svega zbog toga, a što se tiče našeg učešća na ovom takmičenju, mi smo svoj cilj ostvarili plasmanom u finale, i to na najuspešniji način. Spremni smo da se opušteno prošetamo kroz finale, pa šta bude - kaže frontmen grupe za "Alo" i otkriva da mu konačni plasman nije važan.

- Nije nam bitno da li ćemo biti prvi, drugi, treći ili poslednji. Velika je stvar za "Balkaniku" što je u jakoj konkurenciji uspela da uđe u finale. To su svi očekivali od nas, iako je bilo dobrih pesama koje nisu prošle. Verovatno su naša energija, iskustvo, dobra pesma i lepota na sceni bili dobitna kombinacija za finale - uverava Sanja i kaže da će on i ostatak ekipe proslaviti uspeh tek kada se vrate kući.

- Probe za finale su već počele u petak rano ujutru, tako da nije bilo mnogo vremena za slavlje. Pevači su ostali u hotelu kako bi odmorili glas i spremili se za probe, a deo ekipe je nazdravio u jednom od lisabonskih barova. Verujem da nas pravo slavlje očekuje tek posle finala, kada se vratimo u Srbiju - kaže Sanja.

- Poslednjih dana u potpunosti smo bili fokusirani na svoj nastup kako bismo mogli da damo maksimum. Sve ostalo smo ostavili po strani - medijske objave, kladionice, komentare blogera...  - zaključio je Sanja.

Duška Vučinić, šef službe za odnose sa javnošću na Javnom servisu, koja svake godine sa našim predstavnicima putuje na "Evrosong" kaže za "Alo!" da je RTS zadovoljan plasmanom Sanje Ilića, ali i da sa nestrpljenjem očekuju finale.