Celebrity News

Marija Šerifović: Plačem samo kada niko ne gleda

Marija Šerifović: Plačem samo kada niko ne gleda

Svakom svojom pesmom Marija Šerifović prenese emocije koje doživi, a sada priča kako je u životu često bila povređena, kao i da su joj suze dobro poznate.

Poslednjom pesmom „Nije ljubav to“, Marija Šerifović je pokazala kako je to kada ljubav zaboli.

- Svi smo bili povređivani mnogo puta. Nije sada da sam se raspala i crkla od tuge za nekim, daleko od toga, ali da znam da patim, znam. No, ništa nije toliko senzacionalno, tipa da crkavam da se raspadam. Nisam taj tip - kaže iskreno za „Blic“ Marija Šerifović.

Na pitanje da li plače samo kada je niko ne gleda između svoja četiri zida, Marija odgovara:

- Da. Nekada bude i uz muziku.

Ova talentovana pevačica privodi poslednje pripreme za koncert u Areni 24. maja, a fokus će staviti na pevanje.

- Šta to više znači visiti sa plafona? Svako ima pravo da izađe na svoj koncert onako kako se oseća u skladu sa svojim pesmama, svojim karakterom, svojim kompletnim bićem. Onako kako ću ja izaći to ćete videti 24. a ono što ću pružiti, publika će pre svega osetiti kroz pesmu. Mislim da je to suština mog postojanja - kaže Marija Šerifović.

Ona će zajedno sa nekadašnjim članicama „Bjuti kvinsa“ sa kojima je nastupala pre 10 godina na Evroviziji i pobedila imati istu tačku i na beogradskom koncertu.

Tim povodom je nedavno Ivana Selakov, bivša članica ovog sastava, rekla da se udebljala i da će Marija morati da im da veći kostim.

- Nisam znala da su se ugojile toliko (smeh). Dala sam ljudima koji rade kostime, ali im nisam proveravala mere. Ali to nije ni važno. Prošlo je 11 godina pa kilo gore, kilo dole nije strašno - kaže Šerifovićeva.

Inače, Marija će koncert u Areni otvoriti pesmom „Pametna i luda“.

- Prodaja karata govori o tome da negde Beograd i ljudi koji dolaze sa strane su željni muzike koja se pre svega sluša čitavim svojim bićem - zaključuje Marija Šerifović.

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic) дана 24. Мар 2018. у 10:42 PDT