Celebrity News

Kao sav normalan svet: Najopuštenija kraljevska porodica na svetu

Kao sav normalan svet: Najopuštenija kraljevska porodica na svetu

Mnogi evropski tronovi zanimljiviji su od britanskog, koji je najeksponiraniji, a to su pokazali švedski princ Karl Filip i njegova supruga princeza Sofija.

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on May 12, 2018 at 1:26pm PDT

Pravi fanovi kraljevskih porodica znaju da su mnogi evropski tronovi zanimljiviji od britanskog koji je najeksponiraniji. Sad smo dobili uvid u to kako izgleda svakodnevni život švedskih vladara, odnosno princa Karla Filipa (39) i njegove žene princeze Sofije (33).

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on Jun 8, 2017 at 6:40am PDT

Poslednjih godinu dana na Instagram su stavljali fotografije, a sad su otvorili profil za javnost.

Osim fotografija sa službenih događaja, kao što su državne večere ili dodela Nobelovih nagrada, par je objavio i fotografije s godišnjih odmora i iz svakodnevnih situacija u palati u Stokholmu.

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on Feb 14, 2018 at 4:44am PST

Tako ih na jednoj fotografiji vidimo sa suncokretima u kosi, a na drugoj kako oboje drže sinove princa Aleksandera (2) i osmomesečnog Gabrijela, kojeg švedski princ drži u nosiljci.

Inače, princeza Sofija se za Karla Filipa udala 2015. godine, a pre toga je bila manekenka i takmičarka u rijaliti šou. Nije imala nikakve veze s kraljevskom porodicom, pa zato danas mnogi upoređuju nju i Megan Markl, koja će se u subotu udati za britanskog princa Harija.

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on Mar 21, 2018 at 11:44am PDT

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on Jun 23, 2017 at 2:29pm PDT