Celebrity News

Ilda Šaulić: Ema je tatina ćerka, ako Bog da, doći će i dečak pa će mama biti glavna

Ilda  Šaulić: Ema je tatina ćerka, ako Bog da, doći će i dečak pa će mama biti glavna

Folk pevačica Ilda Šaulić uživa u svemu što joj je donelo majčinstvo i ćerka Ema, a kako otkriva, njen otac, legendarni pevač Šaban Šaulić, radi sve da unuku što više razmazi.

- Ema je svima donela posebne trenutke. Tata se prema njoj ponaša drugačije nego prema nama kada smo bili mali, što je sasvim normalno i prirodno. Izuzetno je popustljiv i blag prema njoj i radi sve da je razmazi. Smatram da na taj način pokušava da nadoknadi vreme koje nije imao sa nama, onda kada smo mi bili deca. Doduše, on ni sa nama nije bio toliko strog, tako da je bilo očekivano da će sa unucima biti još blaži. Jednostavno, ne postoji ništa što ne bi uradio da oni budu zadovoljni - priča za "Alo" Ilda, koja priznaje da bi volela da proširi svoju porodicu i da posle mezimice to ipak bude dečak, pošto je mala Ema najviše upućena na njenog supruga Bojana Vučkovića.

- Ema je tatina ćerka i tati poklanja najviše pažnje. Kao mama se nekako borim za svoje mesto i poziciju, ali je tata za nju ipak tata. Možda je i do toga što sam ja onaj stroži roditelj. Ako Bog da, doći će i dečak jednom, pa će mama biti glavna. Od prinove ne bežimo, to bi bilo vrlo lepo i svi bismo se radovali. Ema raste, svaki dan nam priredi nešto novo i zaista je super beba. Ako dođe još jedna takva, nije nikakav problem - kaže Ilda.