Celebrity News

Čestitka porodice Vest nije dobro prošla: Bijonse ne želi poklone Kim Kardašijan

Čestitka porodice Vest nije dobro prošla: Bijonse ne želi poklone Kim Kardašijan

Svima je već poznato da pevačica Bijonse i rijaliti zvezda Kim Kardašijan već dugo nisu u dobrim odnosima uprkos činjenici da su im muževi dobri prijatelji.

Ništa se nije promenilo ni kako vreme prolazi, naprotiv. Izvor iz bolnice u kojoj se Queen B porodila otkrio je da je rijaliti zvezda mami i bebama poslala vredne poklone koje je pevačica poklonila bolničkom osoblju.

Kako piše  Associated News, poklon se sastojao od nekoliko komada Kimine kozmetičke linije KKW upakovanih u zlatnu kutiju specijalno za mamu Bijonse, čija se vrednost procenjuje na 150.000 dolara. Mališanima su bili namenjena odeća u vrednosti 10.000 dolara iz njene i Vestove kolekcije za decu.

Kim je, s obzirom da mama i bebe neko vreme nisu izašli iz bolnice ovim korisnim poklonima htela da čestita rođenje blizanaca Bijonse i  Džej Ziju, tvrdi izvor.

- Neke komade odeće nemoguće je naći u prodaji jer su rasprodati, a neki su bili posebno dizajnirani za Blu Ajvi i blizance.

Podsećamo, netrpeljivost između dve lepotice traje već godinama unazad. Kim i Bijonse se jedva "tolerišu" iza zatvorenih vrata, a njihova deca se nijednom nisu igrala zajedno.

Bijonse nikada nije volela Kim, uglavnom ju je trpela zbog toga što se njihovi muževi druže. Sve je kulminiralo kad Bijonse i Džej Zi nisu došli na venčanje repera i starlete 2014. godine.

Izvor: story.rs

Foto: Guliver/Getty Images

Komentari (0)

Loading