Celebrity News

Hju Grant u 57. godini po prvi put odlazi pred oltar

Hju Grant u 57. godini po prvi put odlazi pred oltar

Slavni zavodnik Hju Grant koji iza sebe ima brojne veze s mnogim holivudskim lepoticama, ove godine će po prvi put stati pred oltar sa svojom dugogodišnjom partnerkom Anom Erbeštajn s kojim između ostalog očekuje i prinovu.

Svega nekoliko meseci deli britanskog zavodnika i njegovu devojku, švedsku televizijsku producentkinju od dolaska trećeg deteta.

No, britanski glumac kojeg prozivaju jednim od najpoželjnijih neženja, nikada službeno nije stao pred oltar. Zato je sada u 57. godini to odlučio promeniti.

Strani mediji izveštavaju kako je venčanje s Eberstein zakazao u junu u Londonu.

- Niko od njegovih prijatelja nikada nije mislio da će doći do tog dana. Uskoro će u penziju i napokon će postati porodični čovek - rekao je jedan od bliskih izvora poznatog glumca.

Oduvek je bio slab na žene, pa je zanimljivo da su njegova bivša i sadašnja devojka bile u isto vreme trudne, te su ih rodile u razmaku od nekoliko meseci. Tako je za samo četiri godine dobio čak četvoro dece.

Govoreći o očinstvu, Hju je rekao:

- To je najljepša stvar koja mi se ikada dogodila. Znam da zvuči kao kliše, ali to je istina. Odednom dođe taj neko koga voliš više od sebe i taj neko te voli jednako, sasvim iskreno.