Celebrity News

Ljubavna rođendanska čestitka Jelene Đoković za Novaka: Danas pevušim pesmu "Heaven"...

Ljubavna rođendanska čestitka Jelene Đoković za Novaka: Danas pevušim pesmu "Heaven"...

Najuspešniji srpski teniser Novak Đoković danas proslavlja 31. rođendan.

Međutim, umesto da svoj "divan dan" obeleži velikom žurkom Novak je odlučio da pažnju koju dobija usmeri na nešto njemu drago.

Kako se oseća povodom rođendanskog slavlja i zašto rođendan ovako obeležava sportista je objasnio na društvenim mrežama:

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on May 22, 2018 at 1:51am PDT

- Stigao je taj veliki 31. rođendan!!! Stvarno je neverovatno koliko vreme brzo leti i svakog dana sve više shvatam koliko sam srećan u životu što sam okružen ljudima koje volim i što imam privilegiju da se bavim ovim divnim sportom. Znam vrlo dobro i kako je odrastati u teškim i neizvesnim vremenima, i kako sasvim malo može da znači baš mnogo! I zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim nečemu do čega mi je jako stalo: deci za koju radi Fondacija Novak Đoković - poručio je teniser i pozvao sve da mu se pridruže u ovoj humanoj misiji.

Da podeli emocije sa fanovima na Instagramu nije odolela ni supruga slavnog tenisera Jelena, pa je tako svom dragom pred svima poručila:

- Danas pevušim pesmu Heaven, Brajana Adamsa. Naježim se da kada pomislim na stihove "naše mlade godine, bili smo samo ti i ja, bili smo mladi, divlji i slobodni" - citirala je Jelena deo pesme, a zatim dodala:

- Srećan rođendan ljubavi! Ja sam jedna srećna devojka, supruga, mama!