Celebrity News

Džej Ramadanovski o odvikavanju od alkohola: Razmišljao sam da potražim pomoć

Džej Ramadanovski o odvikavanju od alkohola: Razmišljao sam da potražim pomoć

Folk pevač odlučio da uskoro po drugi put počne terapiju jer mu je zbog prevelike količine žestine opet ugroženo zdravlje

Džej Ramadanovski uskoro kreće na odvikavanje od alkohola.

Nakon teške operacije srca koju je imao u oktobru prošle godine, pevač nije poslušao savet lekara da se odrekne žestine, zbog čega sada ispašta. Iako više ne pije viski, folker svakodnevno popije po četiri flaše vina od po pola litra, a povremeno uzme i pokoju čašicu rakije.

- Porok mu je ugrozio srce i moraće da potraži spas. Rešio je da stavi tačku na to. Ne bi mu bio prvi put da ide na odvikavanje, pa mu je samim tim sve poznato. Opet je počeo da kašlje i dobija napade gušenja, što je počelo da ga zabrinjava. On ne dozvoljava da to primete njegova deca i prijatelji, a ne odražava se čak ni na posao jer se sad posvetio novim pesmama i snimanju spotova. Međutim, ako nastavi da živi starim boemskim životom, plašim se da bi mogao opet da uđe u problem sa zdravljem i da je pitanje dana kada će samo pasti - kaže folkerov dobar prijatelj.

Ovim povodom oglasio se i Džej, koji je potvrdio ova saznanja.

- Razmišljao sam da potražim pomoć, da se malo konsultujem sa stručnjacima o odvikavanju. Sigurno ću to uraditi ovih dana. Ne pijem ja sada mnogo, nije kao pre, ali bolje da se to svede na minimum. Nije to ništa strašno niti sramotno i nikad ne ćutim o takvim stvarima - kaže Džej.