Celebrity News

Dragana Mićalović: Vojin nije strog učitelj, on je kolega kakvog svaki glumac može samo da poželi u kadru

Dragana Mićalović: Vojin nije strog učitelj, on je kolega kakvog svaki glumac može samo da poželi u kadru

Dragana Mićalović (27) je prvi put pokazala svoj talenat u tinejdžerskom formatu "Priđi bliže", posle čega su uloge počele da joj se nižu.

U "Nepobedivom srcu", TV seriji rađenoj po motivima istoimenog romana Mir-Jam, kao ludo zaljubljena gimnazijalka Anđa prikazala je romantičnu stranu, dok je u "Zvezdari" tumačila lik narcisoidne Dane. Imala je priliku da sarađuje sa rediteljem Zdravkom Šotrom i da u seriji "Santa Maria della Salute" uđe u kožu kraljice Natalije gde je sarađivala sa suprugom njene sestre Slobode Mićalović - Vojinom Ćetkovićem.

- Vojin nije strog učitelj i prilikom snimanja mi je mnogo pomogao. Opustio me je iako sam imala ogromnu tremu i još veću odgovornost da sve odradim kako treba baš iz razloga što je i on tu. On je kolega kakvog svaki glumac može samo da poželi u kadru, a to tvrdim i za sestru Bobu. Nije što su moji, ali su za svaku preporuku! Oni će mladom kolegi bez ustručavanja na najlepši mogući način skrenuti pažnju i dati smernice kako da odigra određenu scenu - rekla je Dragana u intervjuu za "TV Novosti".

Mlada glumica je najveću pažnju privukla je ulogom u komediji "Sinđelići" i seriji "Istine i laži", a uskoro ćemo je gledati i kao buntovnu Petru u seriji "Urgentni centar".

- Moj lik će biti novi u nastavku 'Urgentnog centra', a reč je o devojci koja je došla u medicinsku ustanovu kako bi realizovala sate prinudnog rada, pošto je kažnjena. Moglo bi se reći da je delikvent, ali na poslu nije problematična i trudi se da sve što se od nje zahteva uradi kako treba. Njen najveći problem su autoriteti, koje niti voli niti poštije - otkrila je Mićalovićeva.

Ona je otkrila i za koje uloge su je Sloboda i Vojin najviše pohvalili...

- Zbog smelosti, najviše komplimenata sam dobila za ulogu Viktorije iz 'Istina i laži', a dopalo im se i kako sam dočarala lik kraljice Natalije. Komplimenti različitih ljudi uvek prijaju, ali najviše mi je stalo do mišljenja članova porodice - zaključila je ona.