Celebrity News

Zbog ovoga Luka Lazukić hoće Nataši Bekvalac da oduzme ćerku Katju?

Zbog ovoga Luka Lazukić hoće Nataši Bekvalac da oduzme ćerku Katju?

Luka Lazukić traži starateljstvo nad Katjom kako bi mu Nataša Bekvalac davala pare za odgajanje deteta, a ćerkicu nije video, niti je za nju pitao skoro dva meseca.

Bivši košarkaš podneo je tužbu protiv svoje još uvek zakonite supruge u kojoj traži potpuno starateljstvo nad njihovim tromesečnim detetom. Lazukić smatra da bi trebalo da on brine o devojčici, iako od 14. aprila, kada je pretukao Natašu, nije video dete, niti je zvao da pita kako je.

Isplivali novi detalji o odnosu Nataše Bekvalac i Luke Lazukića

Argument koji je naveo kako bi dokazao da je Bekvalčeva nepodobna majka je taj što je ona pevačica.

- Luka je podneo tužbu protiv Nataše za dobijanje starateljstva nad Katjom. Naveo je da bi tromesečna beba trebalo da pripadne njemu jer joj se majka bavi pevanjem. Zahtevao je i da mu Bekvalčeva plaća alimentaciju kako bi se on starao o detetu! Ne znam da li mu je zapravo novac i bio jedini motiv da traži starateljstvo jer, da je očinska ljubav i želja da dete odrasta pored njega, barem bi jednom pitao za nju - kaže za "Informer" izvor blizak bivšem paru.

Sagovornik navodi da je Lazukić napisao u tužbi da Nataša ne može da se brine o bebi, jer je zbog prirode posla često odsutna od kuće.

- Luka je pokušao da diskredituje svoju ženu kao majku samo zbog posla kojim se bavi. Tvrdi da ona nema vremena da se posveti detetu zato što je pevačica! Nikome nije jasno kako misli to da dokaže. Pa mnoge majke koje rade svakog dana, po osam sati dobijaju starateljstvo nad decom. Ako one imaju vremena za dete, imaće i Nataša, koja uglavnom radi vikendom. Čak je i subotom i nedeljom u većini slučajeva preko dana kod kuće, a uveče ide da radi, tako da mu taj argument potpuno pada u vodu - objašnjava izvor.

Ovaj zahtev je samo jedan u nizu Lazukićevih ispada. On je tražio od Bekvalčeve da mu vrati 20 miliona dinara koje je, navodno, potrošio u braku sa njom.

Bivši košarkaš želi da mu žena refundira troškove svadbe, njenog porođaja, ali i svake limunde, grčke salate i pite koje je pojela dok su bili zajedno. Zbog toga je Lazukić bez blama skupljao račune dok su bili u braku i sve je priložio sudu.