Celebrity News

Anastasija Ražnatović konačno snimila prvi singl?

Anastasija Ražnatović konačno snimila prvi singl?

Već mesecima se spekuliše da će Anastasija Ražnatović krenuti majčinim stopama i početi profesionalno da se bavi muzikom. Taj dan se konačno bliži, jer je Ražnatovićka nedavno snimila svoju prvi pesmu.

Kako prenose domaći mediji, Anastasija će svoju karijeru započeti pesmom čiji je autor Relja Popović. Iako su mnogi mislili da će srađivati sa Cecinim timom, ona se ipak odlučila za Relju jer je taj pravac muzike trenutno najaktuelniji na domaćoj muzičkoj sceni.

- Anastasija je oduvek volela da peva i svi su bili ubeđeni u to da će se kad-tad baviti muzikom, s obzirom na to da joj je to u krvi. Poznato je da na gotovo svim veseljima zapeva, zbog čega svi pričaju da je prava Cecina naslednica, a sada je definitivno odlučila da se ozbiljno posveti muzici. Ona je dugo razmišljala o tome koju vrsku muzike će pevati i odlučila je da prvi pesmu za nju napiše Relja Popović - rekao je izvor za Vip.

https://www.instagram.com/p/BjaBDW3HVWf/?hl=en&taken-by=raznatovicanastasija

Izvor dodaje i da je pesma, ali i spot za nju već snimljen, kao i da je numeru dobila na poklon od Relje.

- On je bio oduševljen kad mu se Anastasija obratila za poslovnu saradnju i rado se odazvao pozivu. Mislim da će pesma dopasti publici, jer je bržeg ritma, a Anastasija je ujedno snimila i spot. Ona je sa Reljom mesecima pregovarala o najsitnijim detaljima jer joj je važno da bude potpuno zadovoljna prvom pesmom. Najveće iznenađenje je usledilo kada joj je Relja rekao da je to njegov poklon i da mu ništa nije dužna. Anastasija je u stidio došla sa Cecom i Relja im je rekao da mu je čast da sarađuje sa njima i da ne želi da im naplati - otkrio je izvor za kraj.