Celebrity News

Nataša poslala Luki snažnu poruku o udarcima koje je pretrpela!

Nataša poslala Luki snažnu poruku o udarcima koje je pretrpela!

Nataša Bekvalac je pre skoro dva meseca postala žrtva nasilja u porodici kada ju je suprug Luka Lazukić pretukao i to samo mesec i po dana nakon što je rodila ćerku Katju.

Pevačica je mesec i po dana bila u potpunoj medijskoj ilegali, osim što se u dva navrata pojavila u Prvom javnom tužilaštvu kako bi dala izjavu povodom incidenta koji se desio u njenom domu početkom aprila tekuće godine.

Ipak, ona je nedavno počela da se oglašava putem društvenih mreža, objavljujući fotografije sa ćerkama Hanom i Katjom, sa kojima uživa na idiličnom imanju u Čeneju.

Nakon toga je sve iznenadila odluka da se vrati poslu, odnosno da nastupi na jednom prestoničkom splavu prvi put nakon porođaja, što će se desiti kroz desetak dana, tačnije 16. juna.

Kao najavu za ovaj nastup pevačica je, sigurno nimalo slučajno, odabrala pesmu "Najgora" iz 2014. godine, koja je snimljena kada Luka nije bio ni na vidiku, ali deo pesme koji je izdvojila očigledno je jasna poruka Lazukiću.

- Svoje mi strahove pod kožu uvlačiš. Neće me boleti gde god da udariš. Svoje mi poraze lepiš na obraze, a sada vidim da ista sam kao ti - najgora! Sad sam ti ja najgora! Nek znaju svi (da sam) najgora, a šta si ti?! - glase stihovi koje je izdvojila sama Bekvalčeva.

https://www.instagram.com/p/Bjut3OZhKjc/?hl=en&taken-by=bekvalceva