Celebrity News

Otkrivamo ko je lepa devojka u novom spotu Željka Joksimovića (video)

Otkrivamo ko je lepa devojka u novom spotu Željka Joksimovića (video)

 - Ponelo me je, ponelo, bila si ti savršena, po meri. Ponelo me je, ponelo, hvala za sve, hvala i ne zameri - reči su nove pesme Željka Joksimovića koji je odlučio da za ovu numeru snimi i spot.

Letnja atmosfera, dobra muzika i fenomenalna žurka jeste ono što se na prvi pogled može videti u spotu za pesmu „Ponelo me“. Međutim, to nije sve. Pažnju je privukla i lepa devojka sa violinom koja se u jednom trenutku nalazi u krupnom kadru.

 Neki su je se možda setili iz spota za pesmu „Milimetar“, a oni koji malo bolje pamte likove sigurno su je povezali i sa pesmom „Devojka sa polja zelenih“ jer je i u tom spotu privukla veliku pažnju.

Evo o kome se radi.

Marina Lazić, koja je danas jedan od Željkovih pratećih vokala, upoznala je poznatog muzičara kada je imala samo 16 godina.

Saradnja na pesmi Devojka sa polja zelenih bila je početak jedne fenomenalne priče sa Željkom Joksimovićem. Upoznali smo se sasvim slučajno. Moja sestra je tada sa njim svirala violu, a ja sam tek upisala Fakultet muzičkih umetnosti. On me je zapazio i pozvao da učestvujem u snimanju spota - objašnjava Marina koja je sa Željkom sarađivala i na projektu „Dva sveta“.

Kako kaže, na snimanju spota za pesmu „Ponelo me“ bilo je predivno i vrlo kreativno.

Pored violine, planirali smo da sviram i harmoniku, ali nismo mogli da nađemo odgovarajuću, pa smo osmislili da iskoristim majicu na koju je ovaj predivni intrument našiven. Tako da sam simulirala taj deo, što možete i da vidite u spotu. Svaki rad sa Željkom je unikatna i donosi veoma lepa iskustva, pa je tako bilo i ovog puta - rekla je ona.

Publika će imati priliku da je vidi i čuje uživo zajedno sa Željkom već 16. juna na stadionu Tašmajdan kada će na samom početku koncerta pokazati svoje umeće na violini.

Očekujem da će ovo biti poseban koncert jer smo pripremili dosta toga zanimljivog, ali neću mnogo da otkrivam. Reći ću samo da ću u jednom trenutku zajedno sa koleginicama imati solo tačku.

Dok su u toku poslednje pripreme za spektakularan koncert, Marina iskreno otkriva kako je raditi sa Željkom Joksimovićem.

Saradnja sa njim je veoma lepa, ali nije uvek laka. Da bi sve bilo savršeno mora mnogo da se radi, mada meni to ne predstavlja nikakav ptroblem i zaista uživam u radu sa Željkom. Kroz naporan rad mi zaravo ostvarujemo sjajne rezultate i to na kraju donosi veliko zadovoljstvo - rekla je lepa devojka iz Joksimovićevog najnovijeg spota koji možete pogledati u nastavku.