Celebrity News

Jelene Tomašević - Zbog ovoga je Ivan često iznervira, ali i nasmeje

Jelene Tomašević - Zbog ovoga je Ivan često iznervira, ali i nasmeje

Brak poznate pevačice Jelene Tomašević i glumca Ivana Bosiljčića traje već sedam godina i važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Recept za to, kaže Jelena, ne postoji već je važno da se supružnici razumeju i da dele obaveze. Ona i Ivan super funkcionišu i uspevaju da se organizuju oko važnih stvari u životu.

- Nas dvoje se dogovaramo o svemu. Kod nas ne postoji moje i njegovo zaduženje, sve radimo uz prethodnu konsultaciju i mislim da je to jako važno za svaki brak. Tako je i kada je u pitanju briga o Nini. Nekad Ivan potegne više ako ja imam obaveze prema poslu, a dešavaju se periodi i kada sam ja aktivnija i više vremena provodim sa ćerkom - rekla je pevačica.


Jedino što Tomaševićku brine kod njenog supruga jeste to što često zaboravlja stvari, ali je ubeđena da je to zbog preopterećenosti poslom i obavezama.

- Malo-malo pa nešto zaboravi. Na primer, nekoliko puta je ostavio novčanik ili telefon u frizerskom salonu, pa se onda vrati da to uzme. Meni to ponekad bude i smešno. Čak sam se i našalila s njim da će jednog dana tako zaboraviti ili izgubiti sopstveno dete - kaže Jelena.