Celebrity News

Ipak ništa od saradnje Dina Merlina i Jelene Karleuše

Autor: | 02/07/2017

Ipak ništa od saradnje Dina Merlina i Jelene Karleuše

Jelena Karleuša i dalje ruši predrasude u svakom smislu, pa njena dva nova singla obaraju sve rekorde na Jutjubu.

Jelena je već krenula i sa pripremama za novi album, koji će prema najavama opet pomeriti granice i maksimalno skrenuti pažnju na njenu pojavu.

– Biće to sigurno nešto neuobičajeno i nešto što od Jelene njeni obožavaoci nisu očekivali. Znate da je uvek volela da eksperimentiše sa muzičkim stilovima i izvođenjima i da joj je to s druge strane uvek išlo od ruke. Njena publika to voli, ceni njen rad i uvek priželjkuju nešto novo i nešto neviđeno na našim prostorima. Kada kažem na našim prostorima, mislim i na granice i zemlje bivše Jugoslavije gde se Jelena kotira jako dobro - kaže za Express magazin Jelenin blizak saradnik, koji o koncepciji albuma nije mogao preterano da govori, budući da Karleuša želi da to kao i uvek bude iznenađenje.

Publiku zanima i da li će se na Karleušinom novom albumu, kao autor neke od kompozicija ili izvođač pojaviti i Dino Merlin, budući da je u medijima prethodnih meseci bilo govora o tome. Ipak, izgleda da će duet ili autorska pesma sa Merlinom još pričekati.

– Bilo je govora o tome, bilo je nekih ideja i nekih varnica u tom smeru, ali prema poslednjim informacijama koje imam, izgleda da je sve još na čekanju. Jelena bezrezervno ceni Merlina, kao jednog od najboljih autora današnjice, ali u ovim trenucima ne mogu da govorim o tome da li su neki kontakti na tom polju ostvareni. Sigurno je da će se pojaviti na jednom od sledećih albuma, budući da je to Jelenina velika želja. Vreme će pokazati koliko je blizu njenom ostvarenju - rekao je Jelenin blizak prijatelj i član njenog tima.

Autor: Story.rs
Autor: expressmag.ba
Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Komentari (0)

Loading