Celebrity News

Kraljevski mališani ponovo glavne zvezde: Nestašan princ Džordž i uplakana princeza Šarlot

Kraljevski mališani ponovo glavne zvezde: Nestašan princ Džordž i uplakana princeza Šarlot

Kraljičin rođendan koji se svake godine tradicionalno obeležava vojnom paradom, nisu propustili ni najmlađi članovi kraljevske porodice koji su s balkona Bakingemske palate pomno pratili događanje. Uzbuđeni princ Džordž nije mogao da obuzda emocije na velikoj završnici ceremonije, kada su avioni Kraljevskih vazdušnih snaga izvodili akrobacije na nebu, a na red ga je podsetila sedmogodišnja princeza.

Sedmogodišnja princeza Savana Filips, ćerka kraljičinog unuka i sina kraljevske princeze Ane, Pitera Filipsa, pratila je ceremoniju povodom kraljičinog rođendana iz prvog reda na balkonu Bakingemske palate, rame uz rame s četvorogodišnjim princom Džordžom, trogodišnjom princezom Šarlot i šestogodišnjom sestrom Islom.

https://www.instagram.com/p/Bj0PlwFlKET/?tagged=princesscharlotte

Vojna parada od 1.400 vojnika i 200 konja i 400 muzičara okončana je velikom završnicom - akrobacijama aviona Kraljevskih vazdušnih snaga koji su s divljenjem pratili svi članovi kraljevske porodice, pogotovo oni najmlađi.

https://www.instagram.com/p/Bj1wc2IHddG/?tagged=princesscharlotte

Malenog princa Džordža toliko je oduševio nastup Kraljevskih vazdušnih snaga da nije mogao da obuzda emocije. Kejt Midlton s vremena na vreme je princa i princezu opomenula za ponašanje, ali nestašnog princa ništa nije moglo da spreči u iskazivanju oduševljenja. Osim možda tri godine starije rođake.

https://www.instagram.com/p/Bj15VU0FlsH/?tagged=princesscharlotte

Njegovo brbljanje i smeh u jednom su trenutku zasmetali princezi Savani koja je princa Džordža odlučila da ućutka tako što mu je prstom dala znak da ućuti, a kada ju princ nije poslušao, devojčica je nestašnom princu stavila ruku preko usta. Mališanima je možda ovo bilo urnebesno smešno, ali ne i princu Vilijamu koji im je uputio neodobravajući pogled.

Za to vreme princezu Šarlot je nešto rastužilo, pa je brže bolje skoknula mami u zagrljaj dok se nije smirila. Fotografije najmlađih članova kraljevske porodice obišle su svet i u tren oka postale viralni hit.