Celebrity News

Goga Sekulić trudna u 41. godini?

Goga Sekulić trudna u 41. godini?

Neočekivano... Sekulićeva zatrudnela prirodnim putem, kada je već planirala odlazak na vantelesnu oplodnju.

Gogi Sekulić (41) ispunila se najveća želja - konačno je ostala u drugom stanju, ekskluzivno saznaje Kurir. Prema lekarskim nalazima, pevačica je sedam nedelja trudna sa petnaest godina mlađim verenikom Urošem Domanovićem, s kojim već dve godine živi u Cirihu.

Iako je prethodno odlučila da od septembra ove godine krene na veštačku oplodnju jer se dugo borila za potomstvo, ona je zatrudnela prirodnim putem, i to kada se najmanje se nadala i maltene digla ruke od toga.

- Gogi je kasnio menstrualni ciklus nedelju dana, a potom je svakodnevno osećala mučninu i vrtoglavicu dok je bila na odmoru na Kipru. Prvo tome nije davala na značaju jer je mislila da je u pitanju premor zbog posla, ali nešto joj ipak nije dalo mira. Kada je došla u Beograd, otišla je do apoteke i požalila se apotekarki. Ona ju je posavetovala da kupi test za utvrđivanje trudnoće preko mokraće. Tako je i uradila, nakon čega je rezultat bio pozitivan. Goga je bila šokirana! - otkriva naš izvor i dodaje da je pevačica odmah pozvala svoju doktorku u Cirihu i zakazala pregled.

- Čim je sutradan stigla u Švajcarsku, saopštila je vest Urošu i rođenoj sestri, koji su od sreće zaplakali. Goga je posle dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali - kaže naš sagovornik.

Sekulićeva, kako saznajemo, neće otkazivati već zakazane nastupe sve dok se bude dobro osećala. Ona priprema i novu pesmu, koju joj radi sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović.