Celebrity News

Ukoliko ne pristane na ove uslove, Anđelina će izgubiti starateljstvo nad decom

Ukoliko ne pristane na ove uslove, Anđelina će izgubiti starateljstvo nad decom

Najveći razvod u Holivudu trenutno je onaj između Anđeline Džoli i Breda Pita. Iako su zahtev podneli pre dve godine, proces još nije ni blizu gotov. Ovaj put problem nije podela imovine nego starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Privremeno i potpuno starateljstvo je pripalo Anđelini: Medoks (16), Paks (14), Zahara (13), Šajlo (12) i blizanci devetogodišnji Vivijen i Noks žive s njom.

Anđelina ih sve vodi na svoja putovanja. Tako će ovog leta kada će svi biti u Ujedinjenom Kraljevstvu jer ona tamo snima drugi nastavak filma "Maleficient". Ali Bred nije zadovoljan.

Za sada je dobio pravo da ih poseti u Londonu na nekoliko dana u junu i julu. Od 27. juna do 1. jula imaće pravo da provede sa njima do deset sati na dan, a u julu od osam do 14 sati na dan.

Iako ga je prvo optužila za maltretiranje njihovog usvojenog sina Medoksa, pa su optužbe odbačene, Bred želi da provodi više vremena s njima.

Čini se da se sud u Los Anđelesu slaže s njim pa su glumici naredili da mora da mu da više vremena s njima jer "deca nemaju odnos s ocem" inače bi mogla da izgubi potpuno starateljstvo.

Najstariji Medoks će navodno moći da bira s kojim će roditeljem provoditi više vremena jer ima navršenih 16 godina.

Dok Bred viđa decu sa njima mora da bude i psiholog, a Džoli mora da mu da brojeve mobilnih telefona sve dece kako bi redovno bili u kontaktu. Ako ne pristane na te uslove, riskira da izgubi starateljstvo.