Celebrity News

Kevin Spejsi prvi put u bioskopima posle tužbi za silovanje

Kevin Spejsi prvi put u bioskopima posle tužbi za silovanje

Kevin Spejsi će se pojaviti na velikom platnu barem još jednom, budući da producenti filma Billionaire Boys Club Džejmsa Koksa nisu želeli da zamene dvostrukog oskarovca, kao što je to učinio Ridli Skot.

U prvom trejleru za film, čija je američka premijera zakazana za 17. avgust, Spejsi je dobio značajnu minutažu. On tumači Rona Levina, gej prevaranta koji je 1984. obmanuo grupu mladića da organizuju finansijsku prevaru (Poncijevu šemu) što je na kraju dovelo do njegovog ubistva. Ubicu u filmu igra Ansel Elgort, koji je glumio sa Spejsijem i u "Vozaču" (Baby Driver).
Levinovo telo nikada nije pronađeno, pa neki veruju da je još uvek živ.

Distributer "Vertical Entertainment", odlučio je da ostavi Spejsija u filmu, uprkos tome što je skinut sa svih drugih projekata od kada je, pre devet meseci, višestruko optužen za seksualno zlostavljanje maloletnika.

"Netfliks" ga je sklonio iz poslednje sezone "Kuće od karata", Ridli Skot je ponovo snimio sve njegove scene sa Kristoferom Plamerom u "Ceni života", a film "Gore" u kojem Spejsi igra Gora Vidala stavljen je u fioku na neodređeno vreme.

Od kada je glumac Entoni Rap izašao u javnost sa izjavom da ga je Spejsi seksualno uznemiravao u svom stanu 1986, kada je Rap imao 14 godina, na desetine mladića je ispričalo svoja slična iskustva.

U izjavi kojom se izvinio Rapu, iako je tvrdio da se tog incidenta uopšte ne seća, Spejsi je ujedno priznao da je gej. Od tada se sasvim povukao iz javnosti. Prema nekim izvorima, vreme provodi na rehabilitaciji u Arizoni.