Celebrity News

Slobodan Boba Živojinović: Nadam se da će Filip i Aleksandra imati venčanje iz bajke

20/06/2018

story

Sve je spremno za svadbu folk pevačice Aleksandre Prijović i sportskog menadžera Filipa Živojinovića, a mladoženjin otac, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović otkriva da je presrećan zbog venčanja.

- Vrlo sam uzbuđen i ne mogu da kažem da nemam tremu. Međutim, presrećan sam zbog njih i nadam se da će svadba proteći onako kako smo planirali - kaže Živojinović i dodaje da je on bio jedan od glavnih organizatora venčanja.

- Ženim svog prvenca i zato sam se maksimalno trudio da sve bude na najvišem mogućem nivou. Nadam se da se svi gosti dobro provesti i da će Filip i Aleksandra imati venčanje iz bajke - zaključio je Boba Živojinović.

Inače, Aleksandra Prijović je pre mesec dana ispričala da je sigurna da će svi njeni gosti uživati na svadbi, jer će za meni biti zadužen upravo njen svekar Boba.

- Filip i ja se nismo mešali u svadbeni jelovnik, jer smo sigurni da je najbolje da Boba kao veliki gurman odluči šta će biti na meniju. Zato na svadbi neće biti moje omiljene paradajz-čorbe, ali obećavam da niko neće ostati gladan - rekla je tada Prijovićeva.