Celebrity News

Milica Todorović o braku: Jedan papir ništa ne znači

Milica Todorović o braku: Jedan papir ništa ne znači

Iako je sa svojim izabranikom četiri godine u vezi i žive pod istim krovom, pevačica otkriva zašto još ne razmišlja o odlasku kod matičara.

Pevačica Milica Todorović (27) prezauzeta je promocijom nove pesme „Šou program“, za koju je snimila i spot. Na njegovom premijernom prikazivanju 13. juna okupila je porodicu, prijatelje, kolege i novinare, ali je ipak najviše pažnje privukao dolazak njenog partnera, koreografa Miloša Paunovića (38), s kojim je četiri godine u vezi.

Njihova ljubav toliko je u startu bila jaka da su nakon godinu dana zabavljanja počeli i zajednički život. Ipak, Milica otkriva zbog čega još nije spremna da stane na ludi kamen.

– Za sve ima vremena. Nama je lepo. Jedan papir ništa ne znači. Volimo se i poštujemo, lepo se slažemo i odlično funkcionišemo. Miloš i ja živimo zajedno, a kada dođe vreme da se to ozvaniči za prijatelje i rodbinu, svakako će svi biti obavešteni. Ipak, ne treba žuriti.

– Imam dovoljno godina da sve lepo isplaniram i organizujem. Sada sam preokupirana obavezama sa novom pesmom, pa ni sa prijateljima ne stižem da se družim.

– Miloš mi je u svemu najveća podrška. Pruža mi ljubav, sreću i radost, pa uz njega sve lakše postignem i završim – kaže pevačica.

Ušuškanost koju oseća kraj svog izabranika idealna je baza u kojoj može da se oseća komotno. Ipak, kada je pre dva meseca kao bomba odjeknula vest da je njena koleginica Nataša Bekvalac bila žrtva porodičnog nasilja, Milica nije ostala ravnodušna.

– Ne želim da kažem da to ne može da se dogodi, jer nikad ne znaš šta muškarcu može da kvrcne u glavi, ali verujem da u mom slučaju sve može da se reši razgovorom.

– Ne želim nikome da sudim, niti da komentarišem nepoznate situacije, ali ne opravdavan nijedan vid nasilja. To je za mene strašno. Teško mi je i kada o tome moram da govorim. Nikada se nisam mešala u život svojih koleginica i ne znam šta je bilo u Natašinoj kući.

– Nezahvalno je reagovati na taj način, ali svakako da žene ne treba da trpe, niti bih ja trpela – zaključuje Milica, koju ovog leta očekuje turbulenta sezona, nakon čega s dečkom odlazi na zasluženo letovanje.