Celebrity News

Jovana Joksimović i Srđan Predojević: Prva je zaista najveća zvezda, smanjuje nam stres svojim igrarijama

Jovana Joksimović i Srđan Predojević: Prva je zaista najveća zvezda, smanjuje nam stres svojim igrarijama

Slavu čuvenog Sime, epanjel bretona, koji je “glumio” u seriji “Srećni ljudi”, preti da pomuti labradorka Prva, koja “vodi” Jutarnji program na istoimenoj televiziji.

Kada se nakon transfera Jovane Joksimović i Srđana Predojević pojavila zajedno sa njima u programu svi su bili oduševljeni, zato smo odlučili da čujemo kako Prva živi van kamera i koliko olakšava ili otežava posao voditeljima.

Kako prenosi "Blic" psa u studio dovodi profesionalni tim pet sitera i dresera koji vode računa o kućnim ljubimcima i nakon “radnog jutra” je odvode kući. Prva je trenutno na treninzima da bi postala terapeutski pas koji će ulepšati život svom budućem vlasniku.

Објава коју дели Prva? (@prvasapa) дана 19. Јун 2018. у 12:33 PDT

Voditeljski par Jovana i Srđan kažu da je mala labradorka uveliko savladala osnovne komande, ali da joj praštaju kada izgrize nečiju cipelu, kabl ili Srđanove dugmiće i kravatu.

- Ona je savršen pas za našu misiju da postane specijalno treniran pas za pomoć osobi sa posebnim potrebama - kaže Srđan, dok Jovana kroz osmeh dodaje:

- Čekamo da je prođe tinejdžersko ludilo, a to će biti sa punih osam meseci kako bi mogla da se fokusira. Ona nam svima ulepšava radni dan, smanjuje nam stres svojim igrarijama. Svi iz ekipe su je zavoleli, a i ona se navikla na studijsku atmosferu. Doista, desi se da u svom trčkaranju sruši nešto sa stola i pokušava njuškanjem da nas pozove na igru, ali to ne ometa rad, niti tok emisije.

Dok Jovana samo hvali Prvu, Srđan priznaje da je nestašna, ali svojim šarmom to anulira.

- Još je mala, pa često ume da kamermana vuče za nogavicu ili pretrčava preko kablova u studiju dok se igra sa loptom. Tako da ako primetite da se pomera kadar, znajte da je za to zadužena Prva - kroz osmeh se priseća Predojević i nastavlja.

- Ni sam ne znam koliko mi je dugmadi sa košulja izgrizla i pertli takođe.

Prva tokom programa odlazi u šetnju ukoliko je neko od gostiju alergičan dok drugi se toliko užive u igranje sa njom da Srđan i Jovana ostanu u drugom planu.

- Prva je zaista najveća zvezda - kaže Predojević, dok Jovana pojašnjava:

- Svi je obožavaju i u centru je pažnje.

Jedna od anegdota koja se prepričava na televiziji, a u koju je umešan mali pas Prva jeste momenat kada je ušao u studio dok je voditeljka Živana Šaponja Ilić vodila vesti uživo. Prva joj se zaletela u noge i sve vreme se vrzmala oko stolice, ali je Živana nastavila da vodi vesti kao da se ništa ne događa.

- Prva je naletela na stolicu dok sam čitala vesti. I dok sam izgovarala informacije o aktivnostima predsednika, ministara, kroz glavu mi je prolazila misao kako će me kad još malo poraste oboriti sa ove stolice. Svako jutro, čim dođem na posao, pitam prvo gde je naša Prva i šta radi. Ceo informativni tim na čelu sa urednicom dolazi na pauzu između vesti da pomaze Prvu. Bez nje je više nemoguće zamisliti dan i pitam se šta ćemo kada je udomimo - kaže Živana.