Celebrity News

Duplo slavlje za novopečenu mamu: Slađa Alegro organizovala veliku žurku, svi gledali u natpis na majici njenog muža (video)

Duplo slavlje za novopečenu mamu: Slađa Alegro organizovala veliku žurku, svi gledali u natpis na majici njenog muža (video)

Pevačica Slađa Alegro porodila se pre dve nedelje i na svet donela ćerku Milu, a ponosna mama sinoć je upriličila proslavu u Obrenovcu. Slađa je za porodicu, prijatelje i kolege organizovala duplo slavlje.

Popularna pevačica i njen suprug Zoran organizovali su veselje povodom rođenja njihove ćerke, ali i povodom Slađinog rođendana.

- Dobila sam najlepši poklon za rođendan, kada sam 14. juna rodila Mila. Dobra je beba, ali samo je nemirna kada je presvlačimo i kada je gola. To tatu posebno radije, jer mu je to pouzdan znak da neće biti starleta. U ovom trenutku ne razmišljam o povratku na posao i nastupima, jer želim da uživam u ćerki - rekla je Slađa za "Alo!". Među prvima na proslavu su došli Đole i Vesna Đogani i Ilda Šaulić. Slađa je otkrila i zbog čega je kratko ostala na svom slavlju.

- Biću samo sat vremena na žurki, moram da se vratim kući zbog Mile, ali će zato tata da proslavi za sve nas - kaže Slađa.

Đoganijeve ništa nije moglo da spreči da dođu kod Slađe i uveličaju njeno slavlje.

- Ni kiša nas nije sprečila da dođemo i proslavimo najlepši trenutak u životu naše drugarice Slađe. Ona je posebna i zbog toga smo ovde, iako oboje izbegavamo javne događaje - kažu Vesna i Đole Đogani.

Slađa i Zoran su sa prijateljima uz muziku slavili rođenje princeze i pevačicin rođendan, a Zoranovi prijatleji su brže-bolje iscepali majicu, baš kako nalažu srpski običaji.

Mnogima je privukao detalj na Zoranovoj majici na kojoj je pisalo "Milin stari".