Celebrity News

Velelepna vikendica Lee Kiš ostavlja bez daha, jedan savršen detalj će vam posebno privući pažnju (foto)

Velelepna vikendica Lee Kiš ostavlja bez daha, jedan savršen detalj će vam posebno privući pažnju (foto)

Ušuškana pod Avalom, vikendica popularne voditeljke je njen duševni mir i beg od gradske vreve u kojoj uživa sa suprugom i ćerkom.

Lea Kiš otkrila je ko je zadužen za detalje koje ima u svojoj kući, kao i za bazen i potok napolju.

- Moram da se pohvalim da je sve ovo osmislio moj suprug, s obzirom na to da je uložio mnogo truda i rada, ne smem da ga ne spomenem - priča voditeljka, a sa njenog prostranog balkona je divan pogled na bazen i zelenilo.

https://www.instagram.com/p/BHXtx3QBq6F/?utm_source=ig_embed

- Stalno smo ovde, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko leta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podseća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspeo u tome. On brine o celom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovde kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke pre dva posle ponoći. Ovde sam u deset ušuškana - rekla je Lea.

https://www.instagram.com/p/BHE_6m6BaQ8/?utm_source=ig_embed

Voditeljka ispred kuće ima i potok, koji je takođe osmislio njen suprug Momčilo.

- Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu - izjavila je voditeljka i nastavila:

https://www.instagram.com/p/BEUIXahzHxG/?utm_source=ig_embed

- Ono što je najatraktivnije u našem dvorištu je svakako bazen. Uglavnom Sarini prijatelji dolaze da uživaju kraj bazena. Ovde oni prave žurke, puštaju muziku, roštiljaju i uživaju maksimalno. I ja nemam ništa protiv, bazen i jeste za mlade. Nije nas vreme poslužilo, pa nismo izbacili sve što ide uz bazen, garniture, ležaljke, imamo i gumu u obliku flamingosa, pravi letnji ambijent! Ovde pored bazena se nalazi i šank - kaže Lea.

https://www.instagram.com/p/-w_LHpzH3P/?utm_source=ig_embed

S obzirom na to da je pre nekoliko meseci Lea svoju emisiju "Nedeljno popodne sa Leom Kiš" prebacila na "Grand TV" ovako se sada oseća.

- Manje-više posao je isti, sve sama radim, tražim goste, ali prija mi promena posle 14 godina. Odličnu saradnju imam sa Sašom. Po pitanju uredničkih stvari slabo pričamo jer se on bavi svojim projektima, a ja svojim, imam odrešene ruke. Ne meša se u moj rad. Saradnja je samo u smislu ukoliko njemu nešto treba ili meni - poručuje Lea.