Celebrity News

Manekenka u toplesu na naslovnoj strani magazina: Obožavam da budem gola! (foto)

Manekenka u toplesu na naslovnoj strani magazina: Obožavam da budem gola! (foto)

Nemački supermodel Hajdi Klum ni u 45. godini ne odustaje od golišavih editorijala, a zašto i bi uz takvo telo? Povodom obeležavanja 25. godišnjice linije njenih kupaćih kostima, naslovniu joj je poklonio Ocean Drive Magazin, a plavokosa lepotica s oduševljenjem je skinula gotovo sve sa sebe.

Pozirala je u toplesu i kupaćim gaćicama, a grudi je prekrila rukama. U intervjuu je otkrila i u kakvom je se izdanju obično može videti na plaži.

– Nemam običaj da imam ceo kupaći kostim na sebi dok se sunčam. U većini slučajeva nosim bikini s tangicama, nešto što vrlo malo prekriva telo, a ako nikog nema u blizini, nosim samo donji deo – priznala je Heidi.

Uvek sam se dobro osećala u svom telu i vrlo slobodno – dodala je prva Nemica u istoriji koja je postala Viktorijina anđelica. Sa samopouzdanjem nikad nije imala problema i uvek se dobro osećala u svom telu, a takakv je stav, čini se, pokupila od roditelja.

https://www.instagram.com/p/Bkm6LLtguoj/?utm_source=ig_embed

Ova nemačka manekenka nikad nije imala problema sa samopouzdanjem.

- Uvek sam se dobro osećala u svom telu i vrlo slobodno - priznala je Heidi.

Nemačka lepotica, koja je inače prva manekenka u istoriji koja je postala Viktorijin anđeo, objasnila je i kako je vaspitanje uticalo na njen bezbrižan stav i pristup golotinji.

- Odrasla sam u vrlo slobodnom okruženju sa svojim roditeljima. Kupali smo se na nudističkim plažama. Bili smo vrlo slobodni i neopterećeni, što se ne bi moglo reći za sve stanovnike Nemačke. Nismo imali puno novaca pa smo išli u nudističke kampove i tako je golotinja za mene postala nešto skroz normalno. Obožavam biti gola - izjavila je Hajdi i pozvala druge žene da se oslobode straha i otkriju svoja tela.