Celebrity News

I dalje je san svih muškaraca: Keri Bredšo uhvaćena u kupaćem, a OVAKO IZGLEDA u šestoj deceniji

I dalje je san svih muškaraca: Keri Bredšo uhvaćena u kupaćem, a OVAKO IZGLEDA u šestoj deceniji

Saru smo u ostvarenju "Seks i grad" u svakoj epizodi gledali u provokativnim izdanjima. Kako se čini, u istim scenama mogli bismo sa uživanjem da je gledamo i 20 godina kasnije...

Prva epizoda serije "Seks i grad" emitovana je davne 1998. godine, a četiri devojke tada su potpuno osvojile ceo svet. Malo je reći da su gledaoci jedva čekali momente u kojima Keri, Samanta, Miranda i Šarlot pokazuju svoje obline, a s obzirom na to da je serija bila puna eksplicitnih scena, četiri glumice u takvom izdanju gledali smo u svakoj epizodi.

Međutim, godine su prošle, a nijedna od njih više nije seksi kao što je bila. Ipak, dobro se drže, barem kada je reč o Sari Džesiki Parker koja se skinula u Njujorku i objasnila koliko dobro žena može da izgleda i posle 50. godine.

Naime, Sara je uhvaćena na plaži u Montauku, u Njujorku, u crnom jednodelnom kupaćem kostimu koji je savršeno otkrio sve što treba da se pokaže.

Sara, koja je u martu napunila 53 godine, pokazala je vitko telo, preplanuo ten a u ovoj pozi njene noge zaista mogu da stvore komplekse i daleko mlađim devojkama.

Sara nema celulit, nema ožiljke, i nema nijednu striju...

Inače, Sara na telu nema nijednu tetovažu, već izgleda potpuno prirodno.