Celebrity News

Šta će reći tata: Trampova zaboravljena ćerka ludovala pripita i polugola

Šta će reći tata: Trampova zaboravljena ćerka ludovala pripita i polugola

Iako zbog svog prezimena Tifani, baš kao i njena polubraća i polusestre, ima stalnu pratnju tajne službe, oni joj ni najmanje ne smetaju da se dobro zabavlja

Američki predsednik Donald Tramp svojim postupcima je odavno pokazao koliko je privržen, odnosno nije, svojoj mlađoj ćerki Tifani Tramp, koju je dobio u braku s Marlom Mejpls.

Tifani je ovogodišnji Dan nezavisnosti proslavila u popularnom američkom letovalištu Hamptons. Iako je se retko može videti na javnim događajima, za razliku od starije polusestre Ivanke, Tifani takođe, gde god da ide, ima pratnju tajne službe.

Tako su i ovih dana, za vreme boravka u Hamptonsu, uz nju bili pripadnici tajne službe koji su pazili na njenu sigurnost. Ali to ne znači da su joj "gledali u čašu" i rekli kada je dosta alkohola.

U videu, na Instagram Story-ju jednog njenog prijatelja, Tifani, u potpuno providnoj haljini, je vidljivo pod uticajem alkohola, jer dok pleše, jedva stoji na nogama, a potom se grli i igra s prijateljicom. Hoće li joj otac prigovoriti zbog takvog ponašanja i hoće li biti kakvih sankcija, saznaće se, verujemo, uskoro.