Celebrity News

Mila Kunis - Zašto nemam društvene mreže

Mila Kunis - Zašto nemam društvene mreže

- Jednom godišnje sam trudna i jednom godišnje se razvodim, pa zbog ovakvih vesti, ne čitam šta mediji pišu o meni, a nisam ni na društvenim mrežama - priznala je holivudska glumica Mila Kunis (34).

Zvezda "Veselih sedamdesetih" priznala je za Cosmopolitan da ne koristi društvene mreže i ne čita članke o sebi u novinama, te je dodala i da se divi svom suprugu glumcu Eštonu Kučeru (40) jer se, kako tvrdi, dobro snalazi na istim.

- Nikad ne čitam tekstove o sebi. Stvarno ne znam što se o meni piše, ali znam da sam jednom godišnje trudna i da se suprug i ja jednom godišnje razvodimo. To vidim na naslovnicama kad čekam u redu dok kupujem namirnice - rekla je glumica.

Mila je jedna od retkih slavnih osoba koja nije na društvenim mrežama. Za Cosmopolitan je ispričala anegdotu koja joj se dogodila pre nekoliko godina kad ju je prijateljica pitala da li zna za Fejsbuk, a ona nije znala šta je to.

Објава коју дели Mila Kunis (@kunismilax) дана 1. Нов 2017. у 3:31 PDT

- Ko će koga da poukuje? Pa to je prečudno - iznela je ona svoje mišljenje i dodala da internet više nije "zabavna igra", već da je bitno ko je najglasniji, najagresivniji i najnegativniji.

Kaže i da tračevi o njenoj trudnoći i razvodu često uznemire njenu porodicu.

- Kada sam bila trudna, pričalo se da sam završila na hitnom prijemu u bolnici. Ne mogu da vam opišem koliki je to stres za moju porodicu - priznala je Kunis, koja sa Kučerom ima ćerku Vajat (3) i sina Dimitrija (1).

Ipak, kad počnu da kruže glasine o trudnoći, otac je pozove telefonom i prizna da bi voleo još jednog unuka.

Објава коју дели Mila Kunis (@kunismilax) дана 17. Јул 2017. у 2:37 PDT