Celebrity News

Devojke lude za njim: Misteriozni BRAT Kejt Midlton se konačno pojavio

Devojke lude za njim: Misteriozni BRAT Kejt Midlton se konačno pojavio

Iako ne voli da se pojavljuje na javnim događajima, Džejms Midlton nije želeo da propusti današnje krštenje sestrića princa Luisa Artura Čarlsa u Londonu.

Brat Kejt i Pipe Midlton koji je najmisteriozniji član poznate porodice, pojavio se u palati Sent Džejms gde je upriličena ceremonija krštenja, zanimljivo stilizovan.

Džejms je za ceremoniju izabrao odelo modernog kroja. Možda su nogavice na pantalonama mogle da budu malo duže, ali srećom, nije obukao tradiconalno odelo za nekoliko brojeva veće.

Privlači pogled Džejms, zar ne? I odličan je u "skrivanju"!

Iako je deo porodice koja je non stop pod lupom javnosti, Džejms uspešno beži od javne scene. Pojavi se kada to mora ili kada baš, baš želi.

Biznismen koji u svom vlasništvu ima kompaniju za proizvodnju maršmelou kolačića, u sjajnim je odnosima sa sestrom Kejt. Na početku njene veze sa Vilijamom, trudio se da je zaštiti od negativnog publiciteta pa je danima skrivao novine od nje kako je neki od naslove ne bi povredio.

Otvoreno je pričao o borbi sa disleksijom zbog koje je izbačen sa Univerziteta u Edinbrugu, a bio je i ludo zaljubljen, u britansku medijsku zvezdu Donu Er.

Објава коју дели Beth?✨ (@bethanyw93) дана 5. Јул 2018. у 6:19 PDT

Zabavljao se sa njom od 2013. do februara ove godine, ona je javno proglasila raskid.

Da su ostali zajedno, Kejt bi imala prelepu snaju, zar ne?

Објава коју дели Donna Air (@airdonna1) дана 16. Мај 2018. у 6:19 PDT