Celebrity News

Problemi u raju: Milijarder naljutio Rijanu! (foto)

10/07/2018

story

Prošlog meseca je odjeknula vest da je Rijana "šutnula" dečka miljardera - Hasana Džamila.

Međutim, njih dvoje su viđeni zajedno na odmoru u Meksiku i iako bi to što su i dalje zajedno trebalo da bude lepa vest, na osnovu slika koje su objavili američki tabloidi, jasno je da par definitivno ne uživa.

Dok se Rijana izležavala na ležaljci, Hasan je sedeo nedaleko od nje, ali umesto razmenjivanja nežnosti, njih dvoje su izgleda vikali jedno na drugo, tačnije, pevačica je vikala na njega.

Lepotica je imala besnu grimasu na licu i sve vreme je upirala prstom u njega, dok je Hasan odbrambeno pokazivao rukama ka sebi.

Milijarded je na kraju otišao s ležaljke, a Rijana je ostala da ljutito sedi i puši cigaru.

- Rijana mu je slomila srce. Nije se ništa desilo, nisu se svađali, samo je Rijani dosadilo da bude u vezi s njim. Nekad joj muškarci dosade - rekao je ranije izvor za američke medije kada su kružile priče da je njihova veza gotova.

Rijana i bogati biznismen iz Saudijske Arabije, koji je naslednik jedne od najbogatijih porodica na svetu, prvi put su viđeni zajedno u junu 2017. godine, a pevačica je potvrdila intimni odnos u intervjuima.

- Ranije sam osećala krivicu ako uzimam slobodno vreme, ali takođe mislim da nikada pre ovoga nisam upoznala nekoga ko je bio vredan toga - rekla je ona za "Vogue" u maju ove godine.

Pre nego što je ušao u vezu sa Rijanom, Hasan se navodno zabavljao sa Naomi Kembel, a pevačica i manekenka su se diskretno otpratile s Instagrama kada je objavljeno da je milijarder našao ljubav sa pop zvezdom.

Sad je samo pitanje koliko će romansa da potraje, jer očigledno postoje "problemi u raju".