Celebrity News

Novu seriju Dragana Bjelogrlića režira Nikola Đuričko!

Novu seriju Dragana Bjelogrlića režira Nikola Đuričko!

Još dok je radio “Senke nad Balkanom”, Dragan Bjelogrlić je “zahuktavao” novu priču – onu o prijateljstvu Srbina i Hrvata, ljubavi prema košarci i drugim šansama koje svako u životu zaslužuje.

Reč je o seriji “Žigosanu u reketu” koja će se sastojati od 45 epizoda i unakrsno pratiti mnogobrojne “svakodnevne” ljude i njihove probleme, dok će u centru svega biti odnos dva prijatelja – Srbina i Hrvata, nekadašanjih košarkaša koji se nakon pokušaja da se bave drugim poslovima ipak vraćaju sportu.

Nebojša Dugalić će tumačiti lik Vojislava, košarkaškog menadžera, a njegovog prijatelja će igrati hrvatski glumac Filip Šovagović koji će ući u ulogu Kreše, košarkaškog trenera.

Dok je Bjelogrlić autor i producent serije, kreator jeMarko Savić, a od glumaca ćemo imati priliku da vidimo i Dubravku Mijatović, Aleksandra Radojičića, Svetozara Cvetkovića, Žarka Lauševića, Vesnu Trivalić, Srđana Todorovića, Jelisavetu Orašanin, Bodu Ninkovića i mnoge druge.

Ono što je zanimljivo, istakao je Bjelogrlić na konferenciji za novinare, rediteljski debi će u ovoj seriji imati Nikola Đuričko...