Celebrity News

Od opekotina joj izgorelo pola tela, pričalo se da je pokušala samoubistvo: Buran život jedne od najlepših Srpkinja

Od opekotina joj izgorelo pola tela, pričalo se da je pokušala samoubistvo: Buran život jedne od najlepših Srpkinja

Od kada je kročila na domaću javnu scenu, manekenka Jovana Švonja važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja, a svojom lepotom osvaja kako u privatnom životu, tako i prilikom poslovnih angažmana.

Međutim, lepa brineta prošla je kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje uzdignute glave, piše Glossy.

Naime, dugo se pisalo da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu. Ona je, međutim, demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto.

- Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine - rekla je Jovana svojevremeno.

Dve godine kasnije, Švonja je doživela još jedan peh.

Manekenka je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose.

- Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala u vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje. Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvek, osećam super. Osmeh i pozitivna energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali lekari - ispričala je Jovana nakon ovog traumatičnog iskustva.

Nakon svega, Jovana se vratila jača i lepša. I dalje mami uzdahe kako muškaraca, a njeno srce osvojio je fudbaler Filip Đorđević sa kojim ima ćerku Noel i sina Leona.