Celebrity News

Evo zašto su TOLIKO SEKSI: Top 5 zdravih načina ishrane NAJZGODNIJIH žena sveta

Evo zašto su TOLIKO SEKSI: Top 5 zdravih načina ishrane NAJZGODNIJIH žena sveta

Najzgodnije žene sveta su konačno otkrile svoje zdrave navike koje im omogućuju da izgledaju tako besprekorno i neodiljivo...

Vodeći modeli današnjice, kao što su Miranda Ker ili Lily Oldridž, istančanu negu o svom telu i duhu vode već godinama, a za to su zaslužni određeni metodi, bazirani na balansiranoj ishrani i vežbama. Svakodnevni unos sirova namirnica je obavezan u ishrani svih zgodnih žena, a neke od njih su se priklonile sferi veganstva. Ono što je zajednično za ove lepotice jeste da su istrajne u svojim navikama i da za njih hrana koju konzumiraju nije privremeno rešenje koje će im obezbediti brz gubitak kilograma, već je način života.

Evo, kakve su to navike u domenu ishrane upražnjavaju najpoznatije manekenke na svetu.

Kerolin Marfi

Pridržava se alkalne dijete koja počiva na održavanju kiselo-bazne ravnoteže u organizmu. Suština se sastoji da jede baznu i kiselu hranu u odnosu 4:1. Pod kiselim namirnicama se podrazumevaju mleko, mlečni proizvodi, beli šećer, slatkiši, dok su bazne krompir, pasulj, limun, sočivo, kupus... A Carolyn svoj mir održava i meditacijom za koju smatra da je jako bitna u domenu zdravlja i vitalnosti organizma.

https://www.instagram.com/p/BjSQvAuHL7Y/?utm_source=ig_embed

Žizel Bundšen

Detalje tačnog food plana koje Gisele i njen suprug Tom Brady praktikuju objavljen je u javnost 2016. godine i veoma je popularan među poklonicima zdravog života. Mastermind plana je čuveni šef Allen Campbell i smernice za zdrave obroke podrazumevaju 80 posto povrća, uključujući kinou, mahunarke, zatim na meniju se nalazi i pačetina, kao i losos. Iz ishrane su isključeni šećeri, belo brašno, kafa, dok je voće rezervisano za decu.

https://www.instagram.com/p/BReINMClmhr/?utm_source=ig_embed

Lili Oldridž

Još jedna članica Victoria's Secret posade, veoma vodi računa o svom izgledu i zdravlju. Za to je zaslužan poseban program Sakara, koji podrazumeva određeni nedeljni ili mesečni detoks. Desetodnevni plan se sastoji od svežih, organskih i vegetarijanskih obroka koje će biti dostavljena na kučnu adresu.

https://www.instagram.com/p/BkVHF9BHLgT/?utm_source=ig_embed

Brižit Malkom

Australijski model je poklonik veganskog načina ishrane, bez mesa, jaja, mleka i mlečnih proizvoda:

- Kada sam postala vegan, mnogi poznanisi su mi rekli da moja koža blista.

https://www.instagram.com/p/Bit5zZVHrpb/?utm_source=ig_embed

Miranda Ker

Plavooka lepotica je poklonik dijete po krvnoj grupi i zalaže se za laganiju ishranu koja podrazumeva izuzeće mahunarki- pasulja, kukuruza i sl.

https://www.instagram.com/p/_S2mqEkMHV/?utm_source=ig_embed