Celebrity News

Novi singl Željka Joksimovića "Milimetar" nastao je onog momenta kada je saznao da će postati otac blizanaca (video)

Autor: | 04/07/2017

Novi singl Željka Joksimovića "Milimetar" nastao je onog momenta kada je saznao da će postati otac blizanaca (video)

Jedan od naših najpopularnijih muzičara, Željko Joksimović, predstavio je novi singl “Milimetar”.  Željko je ispričao da je nadahnuće dobio nakon što je saznao da će postati otac blizanaca, i nije mu trebalo mnogo da stvori ovu brzu i veselu kompoziciju.

- Milimetar je pesma koju sam bukvalno napisao za jednu noć. Bio sam toliko ispunjen i srećan zbog divnih vesti. Sačekao sam da Jovana zaspi i onda sam seo i sve te divne emocije nekako pretočio u muziku. Ujutru kada je ustala i kada sam joj pustio pesmu, rekla je da je to jedna od najlepših pesama koje je čula - sa uzbuđenjem je otkrio Željko Joksimović.

Dobar ritam i posebna energija kojom novi singl odiše najavljuje da će “Milimetar” biti nezaobilazna numera na svim letnjim dešavanjima širom regiona.

- Reč je, pre svega, o modernoj pesmi, ali na trenutak može da se čuje i zvuk osamdesetih. Rekao bih da zbog toga ima i boje stare Jugoslavije. Mislim da će se dopasti svim generacijama.

Na pesmi je Željko radio zajedno sa Vjekoslavom Huljić, jednom od najboljih tekstopisaca na ovim prostorima.

-Vjekoslava, supruga mog divnog kolege Tončija, napisala je fantastičan i pitak tekst kojim je unapredila pesmu. Po svaku cenu smo hteli da izbegnemo da tekst bude banalan, jer brže pesme vam nekada nametnu takav tekst. Zaista sam srećan kako je sve ispalo i očekujem da će celo leto biti u znaku "Milimetra" - istakao je Joksimović.

Poslušajte Željkov novi hit:

Autor: Story.rs
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Komentari (0)

Loading