Celebrity News

Demi Mur o braku sa Brusom Vilisom: Kao u "Šestom čulu", bio je mrtav sve vreme

Demi Mur o braku sa Brusom Vilisom: Kao u "Šestom čulu", bio je mrtav sve vreme

Demi Mur i Brus Vilis razveli su se 2000. godine, ali su uvek tvrdili da su ostali prijatelji. Čak i tokom njenog braka sa Eštonom Kučerom viđali su se redovno, a i oba Demina sada bivša supružnika bili su u sjajnim odnosima. Zato nije bilo iznenađenje kada je prošle nedelje gostovala u Brusovom šouu Comedy Central Roast.

Naime, 55-godišnja glumica, koja sa 63-godišnjim glumcem ima tri ćerke, tom prilikom zbijala je šale na račun bivšeg muža, neke su bile i prilično oštre.

- Kada se osvrnem na naš brak, to je kao da gledam "Šesto čulo". Bio si mrtav sve vreme - ispričala je ona nakon što ju je Vilis na sceni dočekao toplim zagrljajem, a na njene šale on je reagovao glasnim smehom od srca.

Објава коју дели Demi Moore ?? (@demimoore90s) дана 15. Јул 2018. у 12:31 PDT

- Ljudi se pitaju zašto smo se razišli, a ja iskreno verujem da je to bilo zbog ljubomore. Mislim da Brus nikad nije preboleo činjenicu da ja ćelava izgledam mnogo bolje nego on. Nakon našeg razvoda, rekao je da smatra propast našeg braka svojim najvećim neuspehom. Ali, Brus, ne budi tako strog prema sebi, imao si ti mnogo većih neuspeha. Recimo Planet Hollywood, "Hudson Hawk", "Striking Distance", kampanja za Majkla Dukakisa, to što si odbio Klunijevu ulogu u "Okeanovih 11" da bi se fokusirao na sviranje harmonike? - nastavila je ona.

I njihove tri ćerke - Rumer (29), Skaut (26) i Talula (24) - bile su prisutne, kao i Brusova supruga Ema Heming.

Nije Demi jedina koja je zbijala šale na Vilisov račun, to su uradili i njegovi prijatelji Džozef Gordon-Levit, Edvard Norton, Sibil Šepard i Denis Rodman, nakon čega je slavni glumac rekao:

- Mislim da sam odvalio vilicu koliko sam se smejao.

Inače, ranije kada je pričao o odnosu sa Demi, Brus je insistirao na tome da će uvek biti bliski:

@voguesmood је поделио/ла објаву дана 2. Јун 2018. у 10:43 PDT